Jebať na rytiera, príde princ

Nina sedela za počítačom a od zúfalstva si pustila svoj obľúbený film. Zmyselné pery a široké ramena Antónia Banderasa ju vždy dokázali odtrhnúť od reality. Zachraňovala situáciu. Zachraňovala seba. A bola na najlepšej ceste.

Po dlhej dobe mala Nina na tvári úsmev. Ani sama nevedela prečo, mala kopu nevyriešených problémov, bola sama, opustená, ale tešila sa . Tešila sa zo seba, tešila sa s maličkosti, začala páliť mosty. A na počudovanie jej to šlo fajn, až ju to samu prekvapilo. Nechcete požičať zapaľovač? Mala jeden, veľmi kvalitný.

Nina posledne nič nerobila, len si užívala voľno. Trávila veľa času so samou sebou, čo nebolo u nej zvykom. Namiesto piva s kamarátmi ostala sama doma a rozmýšľala, spala, písala, papala, pila varené víno, ktoré sa naučila variť, počúvala hudbu alebo písala s Riškom. Bol na tom podobne ako ona, pupočná šnúra sa predsa len nezaprie. Len škoda, že on bol na tom beznádejnejšie, on so svojou bývalou už ani netrtkával. Šťastný to chlap. Aspoň nemal v čerstvej pamäti spoločné objatia, spoločné vzdychy, spoločné pohyby, bozky, pohľady, slova lásky, spoločne postcoitálne fajčenie v posteli, vôňu toho druhého, ktorú zo seba nemôžeš zmyť. On na to len spomínal, Nina to ešte stále prežívala.

Najviac zo všetkého jej chýbala Lulu. Tento rok s ňou vlastne ešte ani nebola. Potrebovala ju vidieť, počuť jej hlas, cítiť jej objatie, potrebovala sa s ňou opiť, pustiť si Landu a plakať. Lulu bola jej svetlom nádeje, že ešte raz môže byť dobre. Najviac milovala to, že Lulu nenávidela Andreja. Nie ako človeka, ako kamaráti si rozumeli dobre, v niečom boli veľmi podobný. Lulu ho nenávidela ako Nininho partnera, ako chlapa, ktorý s nej spravil chuderu bez štipky hrdosti. Aj dnes sa vraj pohádali. Cez net. Kvôli Nine. Klasika. Andrej Lulu tvrdil, že to Nina je ta zlá, že jej ide iba o sex a že on ju vôbec netrápi. Ach jaj , ako mohla takého hlupáka milovať, ani sama nevedela. Len vedela, že ju z neho boli hlava.

Včera sa jej opravil kompas. Najprv dlho nevedela, čo to znamená, mala to jej kamarátka ako status. Až potom pochopila. Nina sa tiež sama sebe vychyľovala, menila svoj vlastný smer a pri tom všetkom vlastne len hľadala sever. Ta istá kamarátka včera povedala najväčšiu pravdu zo všetkých právd. Jebať na rytierov – aj tak smrdeli, mali chlpaté kokoty a srali si do brnenia. Amen. Milujem Ťa Baja !

Nina vedela, že rozprávky neexistujú. Ani táto rozprávka nebola vlastne rozprávka. Ale aj tak sa jej vôbec nepáčila. Rytier bol klamár, princezná alkoholička a na konci aj tak všetci zdochnú. Lulu jej to vysvetlila krásne.
-Andrej je síce rytier, ale ty čakáš na princa. A ten raz príde. A dokonca nebude mať ani osraté brnenie.
Lebo to je asi jediná rytierska vlastnosť, ktorá Andrejovi zostala . A ešte aj ten chlpatý kokot. Aby sme mu nekrivdili.

 Blog
Komentuj
 fotka
drilo  6. 1. 2010 09:17
:"-(
 fotka
drilo  6. 1. 2010 09:48
nech ziju zapalovace
 fotka
ladylebensgefahr  6. 1. 2010 12:28
požičiam ti?
 fotka
omensuicide  19. 1. 2010 00:26
nEVIEM PREČO TO ČÍTAM AŽ DNES ... ALE mICI ,,,, mILUJEM ŤA
 fotka
ladylebensgefahr  21. 1. 2010 15:04
aj ja Teba, bunny ....
 fotka
michellka  26. 5. 2010 23:39
zomrela som z poslednych dvoch strof
 fotka
ladylebensgefahr  27. 5. 2010 23:11
beriem ako veľmi pozitívnu kritiku
Napíš svoj komentár