Prechádzala som pohľadom zo Sookie na Erica a naspäť. Nevedela som, čo povedať. Sookie sa na mňa pozrela, položila fľaše na stolík vedľa postele a podišla bližšie ku mne. "Čo sa... ako to, že je tu?" vypotila som zo seba. Sookie si vzdychla. "Našiel ho Sam, vieš, keď bol v lese." "Ako to, že bol v lese?" nechápala som stále. Sookie pokrčila plecami. "Myslela som, že ty o tom budeš niečo vedieť. Kde si celú noc bola? Stefan tu na chvíľu bol a povedal, že každú chvíľu prídeš. Keď si neprišla chcela som ísť za tebou, ale Bill ma zastavil..." Prikývla som.

"No? Tak kde si bola?" naliehala na mňa Sookie. "Ehm, s Damonom." Sookie nadvihla obočie. "S Damonom? Celú noc? Myslím, celý deň?" Pomaly som prikývla. Sookie chvíľu rozmýšľala. "Takže Damon ho iba zmlátil, zrejme otrávil a nechal v lese, následne nalákal do toho domu a..." pozrela na mňa. "A potom am odviezol mimo mesta." povedala som potichu. Sookie to nekomentovala a chvíľu sme vedľa seba ticho stáli. Eric zastenal.

Rýchlo som sa k nemu pohla a vzala som fľašu zo stola. Sookie na mňa znepokojene hľadela dva kroky odo mňa. Nadvihla som mu hlavu a priložila fľašu k ústam. Lačne sa napil. "To stačí." povedala po chvíľke Sookie. Pokrútila som hlavou. "Viem lepšie, čo mu stačí, Sookie." Počula som, ako sa zvrtla a odkráčala dolu schodmi. Asi som to prehnala.

O chvíľu som už stála s Billom a Sookie v kuchyni. Samozrejme, že sa vypytovali, čo sa stalo. Povedala som im skoro všetko. Ale pár dôležitých detailov som pre istotu vynechala. "A čo chceš teraz urobiť?" spýtal sa ma Bill. Pokrčila som plecami. "A čo mám robiť?" spomenula som si na ten papier, čo mi nechal Damon v aute a teraz som ho mala vo vrecku. Takmer sa mi vrýval do nohy. "Ostanem s Ericom." povedala som. "Kým sa nezotaví. A potom... asi so mnou niekam pôjde. Niekam ďaleko. Aby ma Damon nenašiel." povedala som potichu. Bill prikývol. "Kde?" spýtala sa Sookie.

"Ďaleko." zopakovala som.

 Blog
Komentuj
 fotka
rainorchid  14. 2. 2010 11:50
kvázi šťastné konce má väčšina ľudí radšej, vraj keď si už vytrpeli svoje, nech sa to končí dobre... a asi je to aj pravda
 fotka
krvaaa  14. 2. 2010 11:57
@rainorchid a preto som spravila aj tento koniec aby to nebolo také smutné až
 fotka
tinka246  14. 2. 2010 19:14
jeeeeeeeeeej ďakujem
 fotka
biancadetolle  14. 2. 2010 20:42
Pekné, ale@tinka246

Martinka hlavná hrdinka si ty?
 fotka
krvaaa  14. 2. 2010 20:44
@biancadetolle nie je, ale šťastný koniec som spravila kvôli nej
 fotka
martinka333  6. 6. 2010 17:38
tinka246 zato ze je kvoli tebe spraveni pribeh nemusis sa vychvalovat ja som slavnejsia
Napíš svoj komentár