Grohling sa nevedel stotoznit so zatvaranim skol! A bol proti. To ja povazujem za zlocin proti prirodzenosti zivota aj proti mladym ludom. Takyto zlocin v civilizovanej spolocnosti nema miesta.

Ak ma zvieracia samica mladata tak o ich zivot bojuje aj s nasadenim vlastneho zivota aby im nikto neublizil. Akakolvek kriza od prveho pociatku ludstva vzdy bola chapana tak, ze najprv si chranme deti! Ochrana deti je ochrana buducnosti a ochrana zivota.

A u nas povedia: deti budete chodit do skoly v tych hromadnych prostriedkoch v ktorych sa mozete nakazit, a budu Vas cakat rodicia ktori aj ked boli ockovani mozu byt nakazeni, potom moze ktorykolvek spoluziak v triede ochoriet a ste vyradeni vsetci, ale moze ochoriet aj 1 ucitel ktory prejde za den 6 tried a nakazi vsetkych a potom vsetci budu doma sediet.

A minister skolstva povie: Ak toto prejde podam demisiu! Takyto minister skolstva nestoji ani za jednu cigaretku. A nie to este za bolest a ochorenie deti a ohrozenie ich zivota! Mal by odist prec! Lepsich ako on najdeme na ulici. Jeho psia povinnost bola zatvorit skoly pripade to este predlzit. A bolo by sa islo na dištančne vzdelavanie ktore tu rok bolo. A neda sa povedat ze tie deti budu hlupejsie pretoze tu staviame 2 otazky proti sebe. 1. otazka: ci deti budu, alebo nebudu. A 2 otazka: aka bude miera vzdelania. Musi byt vyrieserna primarna vec a to je ochrana zivota a zdravia deti. A toto nie je garantovane!

Rodia by si mali chranit svoje deti a poslat tych co su navrchu tam (nechcem pomenovat to uctive miesto na tele). Musime si chranit svoje deti a nedovolit aby niekto siahol na celu generaciu a este sa vyhrazal ja nebudem minister!

Kazdy biologicky druh si musi chranit svoje pokracovanie a clovek by mal byt najvyssim ochrancom biologickych a zivocisnych druhov. U nas ubijaju aby sme si branili svoje pokolenie. Toto je proti prirodzenosti behu zivota! Preco sa nad touto etickou otazkou politici nezamyslaju? Tato vlada to robi! Aj strana Sulika to vetovala.

 Blog
Komentuj
 fotka
darksider96  4. 1. 2022 17:35
NJN. Takú školu, kde chodí dcéra mojej sestry museli zavrieť, pretože celá škola sa nakazila od učiteľky, ktorá bola dokonca ešte zaočkovaná. A tie deti a kolegovia učiteľky to ešte rozniesli ďalej. Nedávno si písal so sestrou a hovorila, že všetci majú doma covid vrátane mojej sestry, jej manžela a jej dcéry a syna. Našťastie mali ľahký priebeh.
 fotka
darksider96  4. 1. 2022 17:38
@1 *Nedávno som si písal so sestrou
 fotka
gombik35  4. 1. 2022 23:52
Stačí, že vidím Grohling a hneď mi stúpa tlak
Napíš svoj komentár