Pan Mečiar ako predseda vlady mal zaujem na tom aby sa vsetky okolnosti vysetrili. Bohuzial k mnohym argumentom a k vysetrovaniu sa nikdy nedostal. Ked prisiel Strazky za panom Mečiarom tak ziadal od neho amnestiu pre vodica ktory riadil vozidlo Dubceka, hoci mal zakazane vozit politikov a mal robit len nakladnu dopravu. Bol to clovek vrcholne nezodpovedny ktory bol vyluceny z osobnej prepravy chranenych osob.


Pokial ide o vsetky okolnosti ktore sa udiali na uzemi CR tak boli odkazani na vsetky informacie od nich. Dubcek odchadzal z Prahy tak rozlucka s nim nebola dostojna. Az na Slovensku mal pripravenu dostojnu rozlucku aj s prejavom pana Mečiara ktory hovoril o smutnej historickej pravde ktora hovori: (nasi najlepsi v posteli nezomieraju). Pan Mečiar mal k Dubcekovi uctu a vela krat viedol diskusiu o tom ze by mohol byt prvym prezidentom SR.


Nehoda sa stala na uzemi CR a pan Mečiar ziadal aby bol umozneny rovnocenny vstup vysetrovacim organom slovenska, zial nestalo sa tak. Dokonca ziadal aby mohol pozriet jeho vozidlo pretoze pre neho bolo nepochopitelne, ze vozidlo rotovalo a on lezal pred vozidlom. Akym sposobom to telo mohlo prejst zostalo zahadou. Boli odsudeni nato co ceska strana oznamila a do vysetrovania nepustila. Alternativne vysetrovanie na uzemi CR nasi robit nemohli. Uzatvorene to bolo ako tragicka dopravna nehoda.


Dokonca sa robilo vysetrovanie pomocou psychotronikou ktori vyhodnocovali, ze to bola zona ktora negativne mohla vplyvat na vodica, ale nikdy nepovedali ze je to vodic ktory ma zakaz viest osoby. Bohuzial toho pridelili Dubčekovi. Tam bola nezodpovednost uz od toho ktory toto urobil a tam vsetko zacinalo. Vodic naletel na rampu ktora ho katapultovala. Zo Slovenska sa pokusali viest nezavisle vysetrovanie, ale vysetrovatelia po 2 dnoch sa vratili a povedali: neda sa to a citime sa ohrozeni na zivotoch.

 Blog
Komentuj
 fotka
james98  7. 11. 2022 22:50
Dubčeka chceli odstrániť lebo inak by prevzal moc on.
 fotka
tequila  8. 11. 2022 16:21
vsak meciar spolupracoval s mafiou, to on ho zabil, je to vedecky dokazane uz davno
 fotka
kolosko  8. 11. 2022 18:09
@tequila Jeho prekliatim je, ze zohral rozhodujucu ulohu pri zakladani statu. V roku 1998 bol najpopularnejsi politik s hrozbou, ze vysoko vyhra vo volbach. Bolo treba hladat nieco co by sa pred volbami nedalo preukazat, ze nebolo ale zaposobilo by na verejnu mienku tak aby sa cast ludi odklonila. Preto mu pripisovali mafianske zlociny. Bola to sucast spinaveho a skorumpovaneho politickeho zapasu ktory sa na Slovensku odohral o prevzatie moci aby mohli moc predavat, to bol motiv na ktory slo vela penazi zo zahranicia a klamstiev ktore ziju dodnes.

Budovala sa policia aj spravodajske sluzby na boj proti mafii, taktiez boli prijate zakony pri ktory vsetci vtedajsi novinari tlieskali ked ich minister vnutra cital, a dnes cusia o tom. Mafia nevznikla za jeho vlady, ale ked zacala prebiehat mala privatizacia. Mafie boli aj domace a zahranicne. Bolo vela ludia zatknutych a vela sa urobilo pre ocistu verejnej spravy. Meciar dostal spravu, ze sa zisiel cely takyto klub vedenia tychto skupin, s navrhmi ako presadia ludi do funkcii v policii. Meciar dostal menny zoznam, a preto poslal spravodajsku sluzby aby preverila kontakty tyhto ludi na tieto kruhy, a ani jeden nebol menovany do funkcie bez vysvetlenia. A novinar nato, reagovali ze SIS-ka schvaluje. Pritom SIS kontrolovala kontakt a zavislost na prisne utajenom principe

Pokial ide o mafiu, tak sa velmi cudujem slovenskym novinarom ze heroizuju mafiu a urcuju ju ako skupinu ktory by urcovala charakter nasho statu. Pricom vobec nehovoria o mrtvych policajtoch, o mrtvych ludoch z spravodajskych sluzieb ktory boli zavrazdeni mafiou pri vykone sluzieb.
 fotka
tequila  9. 11. 2022 16:21
presne, proste toto je neospravedlnitelne, ze sa s tymito ludmi spajal a navzdy to bude sqrna na jeho charaktere
Napíš svoj komentár