Do nasej civilizacie a kultury hodnôt je vtlačany z vonku iny prvok. Ludi z LGBT netreba prenasledovat je to ich sukromna orientacia. Ale nemozeme prebudovat spolocnost na tento typ sexualneho spravania ludi. Spolocnost musi byt zalozena na rozvoji ludskych zdrojov ako prvoradom kryteriu a prvoradej podmienke jej uspechu a prezitia.

Zapadne štaty tuto ideologiu prenasaju k nam, a experiemntuju s tym ci by ju neslo na nasom uzemi rychlejsie akceptovat. Ani v USA to vsade neprijali a su staty kde je to zakazane. Ani v celej zapadnej europe to vsade neprijali. Ti ludia ktori vo funkciach su takto orientovani, tak to tlacia ako demokraticku poziadavku. Pritom je to poziadavka sexualneho spravania. Sexualne spravanie je demokraticke iba vtedy ked to vyhovuje tym dvom ludom.

Zachvilu aj medzi LGBT bude diskriminacia pretoze sa pary budu hadat kto je rodič čislo1 a kto je rodič čislo 2. Odkial k nim tie deti pridu? Je to filozofia vymierania narodov ktora neni v rozpore len s krestanstvom, ale aj zakladnym zaujmom kazdeho naroda na prezitie odkedy ten narod existuje do doby pokym nezanikne.

Ako obcan SR mam pravo nesuhlasit s LGBT podla pravneho a demokratickeho poriadnu nasej krajiny. LGBT je v rozpore s mojimi krestanskymi, konzervativnymi a moralnymi hodnotami. Narod a klasicka tradična rodina musi byt na 1. mieste, pretoze narod je jedinou zarukou spolocenskeho rozvoja ludskej existencie, rodina je predsa symbol statu vdaka ktorej existuje a rozvija sa nase ludstvo, a vyvijaju sa dalsie nove generacie ludi ktore pohanaju spolocensky a kulturny vyvoj dopredu, a pokial sa tieto veci potlacaju tak je to zanik narodov, slobody aj ludskej existencie.

 Blog
Komentuj
 fotka
james98  15. 12. 2021 15:20
To nie je otázka "kultúry a hodnôt" či hodnotového systému. V našom hodnotovom systéme, keď už to tak musím blbo povedať, sú LGBTI ľudia integrovaní už storočia. Veď si zober koľko najvyšších reprezentantov nášho kultúrno-hodnotového systému napr. z radov katolíckych kňazov sú homosexuáli a čo horšie, dokonca pedofili.
 fotka
zajko1211  15. 12. 2021 22:34
lezú mi na nervy pridrbaní kkoti, aj s ich pochodmi, hlásaním o nevine a spôsobe života...
lebo všetci musia vedieť, že oni majú tiež právo na život a svojim pripičeným ukazovaním sa na verejnosti to dokazujú.....
žite si vy hovadá, ale tak, aby o vašom súkromnom svete nikto nevedel...a nikoho ste tým nezranili a neuškodili...

fuj, ale som sa nasral..
 fotka
anoname  16. 12. 2021 21:16
@james98 práveže to je otázka kultúry a hodnôt, pretože LGBT ideológia je dizajnovaná na to aby rozvrátila kultúry a prevrátila naruby hodnoty. robí z heterosexuality satana.
 fotka
tasara  19. 12. 2021 22:09
@zajko1211 nikto ti nechce prísť do tvojej obývačky ukazovať, čo robí s partnerom v posteli... tak prečo sa voči tomu obraňuješ? Lebo podľa mňa sa obraňuješ voči niečomu, čo ti nikto nerobí
 fotka
zajko1211  19. 12. 2021 22:14
@tasara

ja píšem o tom čo robia na verejnosti...
 fotka
tasara  21. 12. 2021 20:43
@zajko1211 a volajú ťa to skúsiť s nimi? niekto ti drží pištoľ pri hlave aby si sa na nich pozeral?
mne tiež vadí veľa vecí, ktoré ľudia robia na verejnosti a som tým pohoršená, napr keď chlapi štia vonku na ulici, keď pokrikujú a pískajú po ženách, keď je skupinka ožratých ľudí ktorí sa nevedia správať a nerešpektujú ostatných, keď sa deti hrajú s pyrotechnikou, keď si psovod nevezme po psíkovi atď. Ľudia, ktorí sa potichu niekde v uličke bozkávajú mi z toho všetkého vadia asi najmenej. A nezízam na ľudí, ktorí sa bozkávajú, lebo je to divné. Je jedno ako orientované páry
 fotka
zajko1211  21. 12. 2021 20:52
@tasara

kuš, idz si navariť vianočného čaju s rumíkom a spokojne si sedkaj v kresle a užívaj si život...
 fotka
tasara  21. 12. 2021 22:55
@zajko1211 no presne, toto sa ti snažím povedať....
10 
 fotka
zajko1211  21. 12. 2021 22:59
11 
 fotka
gombik35  24. 12. 2021 02:03
@zajko1211 Tiež to nechápem. Žiadne iné spolky sa verejne nasilu nevnucujú. Kresťania majú kostoli, Moslimovia mešity, Židia synagógy, Budhisti svoje chrámy dokonca aj Okultisti si nájdu nejaké zapdanuté miesto na svoje rituály, ale LGBTI členovia nám musia ukazovať svojé holá chlpaté rite na námestiach, keď si ideš v nedeľu na kávičku. Najväčší pradox je, že 50% ľudí na tých pochodoch ani nie sú gayovia alebo transky, ale len jedinci so spasiteľským syndrómom ktorí si myslia ako veľmi sú dôležití len aby zakryli svoju prázdnotu ...
Napíš svoj komentár