Je to nelegalne ziskany dokaz. Nelegalne ziskane dokazy nemoze pravny stat respektovat a nemoze respektovat ani toho kto tie nelegalne dokazy robi.

Zakon hovori ze na kazdy odposluch treba suhlas sudcu. Na odposluch tychto ludi nebol suhlas dany. Kamera bola naistalovana za ucelom usvedcenia (pytliakov) nie Fica! Ak statny organ ziskal tieto veci tak bude povinny ich znicit, alebo uschovat pretoze je to nepouzitelne.

To ze sa ludia postavili proti Ficovi su emotivne poziadavky nie zakonne. Fico je objektom zakona, ale treba povedat ze je obcan tohto statu, a platia na neho zakony aj s povinnostou aj s ochranou osobnosti.

Naviac tam boli 2 advokati (Kalinak a Para). Ak advokati konzultuju medzi sebou akukolvek vec tak je to vec ich profesie a ochrany. To si nemoze advokatska komora dovolit aby taketo nieco preslo. Preto aj ti ktori nahravku urobili a zverejnili tak za 1. ta nahravka neni pouzitelna pred sudom nech by tam bolo cokolvek.

Dennik N ma vela informacii nie len z vysetrovania ale aj zo zacatia podozrievania. Jeho prepojenie s tymito kruhmi je velmi silne, trva niekolko rokov a nevie to nikto prerusit. Pozicia medii je takato, ze novinari pristupuju k informaciam jednostranne ako k nepriatelovi, myslim tym tlacovku Fica. Pricom novinar sam vie, ze obsah dovernych rokovani a zdroj informacii nie je povinny nikomu zverejnit. Fico je poslanec narodnej rady, a poslanec NR SR nemusi ani organom cinnom v trestnom konani vypovedat pricom novinar musi. Poslanec ma tuto vynimku.


Zo zakona je vynimka: Ak sa advokat rozprava s klientom tak to nesmie byt predmetom odposluchu ani predmetom konania organov cinnych v trestnom konani, pretoze potom ten clovek prestava mat obhajcu. Obhajca je nato aby hajil zakonnost a jeho zakonne zaujmy, ale potom prestava byt pravo pravom. Potom sme v stadiu manipulacie ako v 50. rokoch, ze obhajca je pomocnik prokuratora. A do tejto sitacie sa mame dopracovat? Sudy maju mat nalistovane co maju urobit? Slobodu ma poslanec aj novinar. Ak maju novinari zmysel pre spravodlivost a zakonnost tak to musia respektovat.

Slovenska zurnalistika ako celok velmi zaostava za tym co vidim vsade okolo nas vo svete. Ona nema dobrych komentatorov. Ja som komentar ktory by ma uchvatil uz roky necital. To su ludia baziaci po senzacii a chcu nieco odhalit. Len nevedia ze odhalenie velkych veci spociva z malych veci a z dlhodobej systematickej prace. A nie z toho ako niekto na niekoho nieco nakriči a naleti na kazdu hlupost. A potom zverejni to obcanom ako spolocensky a politicky problem.

 Blog
Komentuj
 fotka
zajko1211  12. 11. 2021 10:35
tieto vydrbané špiny čo nám "vládnu" už skúšajú všetko možné, aby ficka zatvorili, všetko robota toho kokotnáča vraha a intrikára Lipšica...tak radi by videli matelkovci ficka v base a stále sa im to nedarí...ešte aj ta krava sorošovská z paláca, sa mu ide vysmievať..taký ober nímandi zaplaťlucifer, nemajú dlhú životnosť....
 fotka
vreskot000  12. 11. 2021 20:26
nemáte pravdu ani jeden. bývalý premier sa sam chytil do pasce. ako sa hovorí, dovtedy chodi krčach na vodu kym sa nerozbije. čo sa týka tej chaty, myslím si že je to excelentný kúsok a mal by chodiť po kanáloch.
Napíš svoj komentár