Dosť dlho som tu nebola a keď áno aj tak som si tu nič neprerobila. Asi každému človeku sa stane, že po čase zistí, že sa mení. Prispôsobuje sa novým ľuďom, okoliu a ostatným psychickým javom, ktoré udierajú na mozog.

Uvažujem, že budem spisovateľka. Ha,ha. Nie, vtip to nebol. Chcem byť spisovateľka. Ale keď si spätne prečítam celý môj vydretý príbeh, vo viacerých častiach sa smejem čo ma to len mohlo napadnúť. Som ovplyvnená touto "modernou" dobou. Kriminálky, násilie.. Baví ma pozerať sa na svet trocha odlišným spôsobom. Takým ako Amelle. Veľa vecí som pri nej nevedela pochopiť. Jej rozhodnutia ani jej zmenu v tom príbehu. A preto som sa rozhodla : Dievča, to musíš prerobiť!

Neviem ako píšu ostatný autori. Neviem či Rowlingová len zobrala pero a písala písala písala až zrazu mala celú knihu. Mám nápady ktoré stále a stále dosádzam do deja a tým mením veľa rozhodnutí, situácii a dejov. Som sama zo seba úplne zmetená! Ale treba učiniť rozhodnutie! Treba si splniť svoj sen! Mám na to právo

Ďakujem birdzákom, ktorý čítali môj príbeh : @demola , @supergirl0006 , @black_soul , a ďaľší, ktorí ste mi koment napísali.

Ten pocit bol neskutočne krásny, keď som čítala vaše komenty. Ďakujem

 Blog
Komentuj
 fotka
vive  20. 7. 2010 17:45
neviem ako píše Rowlingová, no ja píšem svoju knihu s tým, že postavy konajú absolútne spontánne. Mám možno zopár hlavných bodov deja, no dalej vôbec nič. Píš, ako to cítiš



A i ja som sa smial, ked som po roku čital jeden svoj fest stary pribeh.. teraz píšem uplne uplne o inom
Napíš svoj komentár