Dnes sa deň začal úplne obyčajne. Ráno som vstala pustila si hudbu, umyla zuby, obliekla som sa atď.
Prišla som do školy, celá omrznutá, no s úsmevom na tvári.
Prvú hodinu sme mali slovenský s najnudnejšou učiteľkou na škole, ktorá preferuje inteligentný humor. Druhá hodina bola fyzika. Veľmi som sa tešila, lebo som vedela, že naša fyzikárka nebude v škole. Potom ma chytila panika, čo ak príde nejaká fretka s prvého stupňa a dá nám písomku, ktorú sme mali písať asi pred týždňom? Môj strach sa pominul asi 15 minút po zvonení kedy učiteľka neprichádzala. Vedela som, že tie najhnusnejšie fretky chodia maximálne 3 minúty po zvonení. No v triede sranda, samý smiech a zrazu sa to stalo.
Do triedy vošla sama pani riaditeľka. Oooops! Asi sme veľmi hluční, pomyslela som si. Riaditeľka na nás najprv tupo pozerala a potom spustila:
, , Chcela by som sa s vami porozprávať. Týka sa to, toho čo sa stalo cez jesenné prázdniny."
Do piči! , povedala som si. Myslela som si, že dostanem zjeb zato, že som ja aj 7 mojich spolužiačok šli na Deň otvorených dverí na jednu strednú školu. V stredu prišlo do školy 6 mojich spolužiakov. Ostatní sa len tak flákali a my dostaneme zjeb. To nie je fér!
, , Vy asi viete o čo ide." Povedala napokon, keď sme všetci kývali hlavou, že nie tak pokračovala. , , Niekto tu bol počas prázdnin a demoloval školu. Nastrkal zápalky do zámkov, odpadky boli po celom areáli, stromčeky boli vytrhané a polámané. Museli sme vymeniť všetky zámky na škole a asi 25 nových kľúčov sme museli dať urobiť."
Odpadol mi kameň zo srdca. Našťastie mňa sa to netýka. Keď sa mi na tvári tvoril úsmev, prehovorila : , , Keďže neviem kto to bol a mám tip, že je to niekto z tejto školy, pokiaľ sa ten dotyčný neohlási všetci zostanete celý november po škole. Nie však tak po škole. Keď máte napr. v pondelok 6. hodín tak budete mať aj poobede 6. hodín a budete sa učiť to isté."
To nemyslí vážne. Určite žartuje, hovorila som si.
, , Ak sa do zajtra nikto neohlási, už zajtra zostanete po škole. Takže si doneste viac desiaty a povedzte to doma rodičom." Dokončila.
Vtedy sa v mojej hlave začal príval nadávok. Veľmi, veľmi dlhý.
S úsmevom na tvári sa na nás pozrela a povedala : , , Len toľko som chcela." A odišla.
Keď sa za ňou zatvorili dvere všetci sme mali vymleté ksichty! Nakoniec spolužiačka zakričala : , , Ivo choď sa okamžite priznať! " On sa s ňou začal hádať. Zazvonilo a my sme celý deň riešili toto debilné riešenie. A keď sa darí tak sa darí, prišla matika, kde ma zástupkyňa riaditeľa (až teraz) zjebala, že načo sa trepem na DOD do školy keď sa hlásim na gymko.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
fxx  2. 11. 2009 17:30
a vy viete kto to bol?



mohlo by som jebať,ani tolko hodin čo mam v rozvrhu niesom v škole,nieto ešte navyše
 fotka
mcmatej  2. 11. 2009 17:40
do piče by som sa jej na to po škole pekne z vysoka vyjebal a mal ju hlboko tažko v riti...aby som to slušne povedal...
 fotka
madlygirl  2. 11. 2009 18:18
Ved jasné typická nespravodlivosť na základnej v Lemešanoch.Tak na toto by som sa aj ja vykašľala a povedala o tom mame .Tá už by išla do školy niečo im povedať.Ved to je úplné choré.Nemajú právo vás takto nechať.A určite vedia ,že to je len niekto z tých ako je Ivan a ako bol napríklad Slavo. ..Len ona týmto spôsobom ,že vám povedala,že budete ostávať po škole chcela aby ste vy bonzli toho kto to urobil.Poväčšine im to takto stále vyšlo napríklad v prípade Slava.

Ale neostávali ste fakt po škole,či ozaj im až tak zadrbalo v hlave?

No a ešte Fecková ved jasné ona musí mať stále múdre reči ohľadom takýchto vecí.Pre toto každého džube.Pred ňou si v tomto s návštevami škôl dávaj bacha.
 fotka
mucinka5999  2. 11. 2009 18:21
to nebolo vtedy co mali ten florbalovy trening ci co to nie? heeh jaka som statsna ze nie som uz na tej skole inak rado ma este fotku v mobile toho zamku
 fotka
madlygirl  2. 11. 2009 18:23
@mucinka5999 Takže to oni urobili? Ked mali v telocvični florbal?
 fotka
mucinka5999  2. 11. 2009 20:01
@madlygirl Tak to uz neviem ci oni vtedy alebo ci to uz bolo ked prisli..ale len foto som videla ze jak to mal sfotene takze bud oni abo dakto prednimi
 fotka
cerwik  2. 11. 2009 21:24
hlavne bol ten humor inteligentnI...omg co ja tu este robim...
 fotka
madlygirl  3. 11. 2009 14:01
@mucinka5999 tipujem že oni
 fotka
popolcek  3. 11. 2009 17:23
no by som inak nadávala by nám toto tá stará ropucha urobila, tú burinu by som jej vytrhala



pomsta! pomsta! pomsta!



i keď proti vedeniu s aobčas nedá



ale bože, nech sa priznajú veď to nie je fér pre celý kolektív
Napíš svoj komentár