Takze...moja mizerna nalada sa zo dna na den stupnuje.Akoze fakt netusim,ze ci ma niekto chce dohnat k samovrazde,alebo co uss.No to je jedno.

Proste neska sme mali mat imatrikulacky.Som prvacka na gympli v mojom UUUZASNOM meste...Na skole sa to us asi fakt stalo tradiciou,ze kazdy rok maju setcia prvaci imatrikulacie.Imatrikulacie s velkym I,ked az vlastne vtedy sa stali ozajstnymi ziakmi tej skoly.
No ale zda sa,ze my ozajstnymi ziakmi tej skoly nikdy nebudeme .Haluz co?
Uz v deviatom rocniku som sa tesila,ze aj ja raz budem vyvadzat voloviny,ktore vymyslia stvrtaci.Myslela som si,ze budeme mat imatrikulacie,na ktorych budem plakat od smiechu.No namiesto som plakala skor od toho,ze sme ziadne nemali.Vsetky prvacke triedy mali,len my nie.TOTALNA DISKRIMINACIA!Totizto nasi fajny svrtaci sa totalne na nas vybodli.Ale hlavna vec je to,ze uz hned v prvy den,ked sme nastupili na strednu sa vrhli na nas ako supi,posielali nas do bufetu,davali nam rozne ulohy,mali sme im pisat slohy a take p*viny.Jaj a slubovali nam imatrikulacie,ake este na tej skole neboli.Samozrejme z casti aj mali pravdu,pretoze take imatrikulacie,presnejsie ziadne,este na tej skole sa nikomu neusli.
Este vcera nas triedna(tiez jedna "uuuuzasna" osoba tej skoly pripravovala nato,ze rano ked dojdeme,aby sme sa nezlakli,ze nas pomaluju a tak(asi poznate,ze o com su imatrikulacie).Ale rano jak som dosla do mojej "oblubenej" skoly.Kazdy maloval kazdeho,len nejak nas vynechali,vlastne ze nasi stvrtaci ani nemalovali.No dobre.Tak si vravim,ze asi daco ine chystaju.Som sa neveritelne tesila do skoly,podotykam,ze asi po prvykrat.A nic.Oni sa na nas totalne vybodli.Som nechcela verit vlastnym usiam.Som este tajne dufala,ze bude daco dobre,ze sa to otoci,abo daco,ale nista.Som proste sklamana.Sklamali ma.

 Blog
Komentuj
 fotka
mato1142  23. 11. 2007 22:22
welcome to real life
 fotka
kukac55  14. 2. 2009 23:38
tak ja som bol jeden z tych hroznych stvrtakov.. kat chcem sa ti ospravedlnit - je to velka skoda naozaj sme ich chceli urobit... no mali sme dovod ze sa nekonali
Napíš svoj komentár