UF!uz dlho sa na to chystam.Po uvodnom zapisani by som mala aj nieco napisať.

Stihli ste si to uz vsimnut? Nepoznam cloveka ktory by bol teraz stastny.Neviem co sa deje.Stastie uz asi vyprchlo.Pozname len take kratucke stastie na ani nie jeden cely den.

Kde si?Preco sa tolko skryvas pred ocami ludi? To by ta ten hriesny ludsky pohlad zabil?
Stastie sa pred nami skryva, priatelstvo ma cim dalej tym vacsi strach, laska uz zazila tolko ran ze pomaly krvaca a umiera.
Tak preco zit?
Komu sa to oplati?
Kto ma dobry dovod?
Zijem pre druhych.Aby sa oni mali na kom vyventilovat.Vypustit city von ked uz budu mat na pleciach toho vela.Zijem aby som pomahala niest krize druhych.Aj za cenu ze by neboli vobec vdacny.Len vtedy citim nejake to davne stastie, ked sa citim byt potrebna.
Pre druhych bojujem so svojim zivotom dalej,
pre druhych dycham...

 Blog
Komentuj
 fotka
tamvtme  29. 6. 2006 15:41
Nie, žijeme preto aby sme boli schopní dokresliť ľudom krádla...čoho podnetom ja aj nešťastie, z ktorého nám pomáhajú vzlietnuť...nezištne a čisto...bez myšlienky,že to robia preto aby si mohli požičiať naše moderné tričko...
 fotka
mei  29. 6. 2006 17:19
Ja mam skor inu otazku! Preco, ked sa mlady clovek dostane do urciteho veku zacnu tie desne stavy!!! o stasti a laske! ked uz nie sme deti svet zosedivie preco to tak je? a stale pocuvam od vetereaan - generaatio ze my sa mame lepsie, taku p.tchu sa mame lepsie, len sa nicim introspekciou a nevidime pomaly nic svetle ((

hej, a to ze pomahame druhym robi nas sukromny svet lepsim a krajsim
 fotka
sargeras  3. 7. 2006 21:15
hm...to je otázne,ja stále vravím, že prvoradi by sme mali byt pre seba my sami.jasne,ze niesom rad,ked sa trapi niekto na kom mi zalezi, ale majme preboha radi aj seba! no neviem,ja sa tohoto držim,a aj ked niekedy ma mna dolahne daka taka blba nalada, tak to dam na papier,alebo co, no celkove som stastny.
Napíš svoj komentár