Sme kamoskami uz vyse dvoch rokov.Styri gracie s roznymi povahami, roznymi problemami aj osobnostami. Ale este stale sme spolu. Preco? Jednoduche...doplname sa navzajom.Sadli sme si.
Slecna A. z nasej skupiny:vzdy bola uplne blazniva. Vedela sa vzpriecit problemom a rozveselit tie druhe. Rada je stredobodom pozornosti. Vie pre to urobit skoro vsetko, ale to je proste ona.Vzdy napomocna, spolahliva ak chce byt. Vie byt zodpovednejsia nez ktorakolvek z nas. Schopna pobit sa ked ide o nieco co chce.
Slecna B. : Plache dievca z dobrej rodiny. Prisne vychovana, len malokedy si otvori na niekoho usta. Rada byva tou najlepsou. Puntickarka so zdravym usudkom. Jedine ona nam dokaze stiahnut hlavy z oblakov a ukazat realnejsi postoj k veci. Tvrdohlavost je dalsou jej vlastnostou.Iba pomocou nej ju este nikto uplne nezasliapal do zeme.(a pomocou ostatnych troch bab z nasej skupiny)
Slecna C. je velmi zaujimava. Popletena vecne nieco nevie, nechape, nema. Vzdy nieco zabudne. A ked chape ona nas nechapeme my ju. Je to cloviecik s nizkym prahom sebadovery ale to za predosle skusenosti.S nasou pomocou svoje sebavedomie znovu nachadza. Ked sme smutne spravi cokolvek aby nas rozveselila.Aj ked sa vacsinou potom musime smiat na nej. Je oddana nasemu priatelstvu. Pomaha nam a chape nas. A co je najdolezitejsie, aj keby urobime najvacsiu chybu vo svojom zivote vzdy stoji pri nas ako nasa opora.
Uz chyba len jediny clovek.Ja. je velmi tazke pisat o sebe.Myslim ze kazdy kto pise o sebe napise skor negativny pohlad.Skusim teda aspon nieco...
Ja. Velmi ojedinely pripad so svojim vlastnym svetom v hlave.Realita ma casto ubija, ale dokazem sa prehryzt. Som velmi tvrdohlava priam zatata. Je o mne zname ze vydrzim vela ale ked ma niekto uz nastve tak to stoji za to. Neriesim spory hned krikom.Snazim sa najst ine vychodisko.Som leniva.neviem co by som o sebe este...
Naucila som sa pri babach dakovat, smiat sa, verit vo svoj vlastny usudok.Vlastne ma postavili na nohy po tazsej skuske mojho zivota. Pre niekoho nepodstatnej, pre nas vsak dolezitej. Keby nebolo istych okolnosti ktore ubijali osobnost kazdej z nas, tak by sme sa nenasli, hoci sme boli v tych istych triedach.
Predstavte si ze este aj tymto je nas svet dokonalý:
slecna A. sa narodila v lete,
sl. B. na jesen
Slecna C. v zime
a ja ako inak na jar.

mozno clanok pre vas nezaujimavy no pre mna dolezity.Babenky, DAKUJEM ze ste!!!

 Blog
Komentuj
 fotka
rami12  28. 8. 2006 19:36
No aj ja som patrila do skupinky styroch bab..trosku si mi to pripomenula..boli sme podobne typy ako ty opisujes svoje kamaratky....az kym nam to ta najveselsia u teba slecna A nerozbila.. no tak sme ostali tri..tebe vsak prajem, aby vam to navzdy klapalo tak ako doteraz
 fotka
kaja  30. 8. 2006 16:17
u mna je to tak ze s tou slecnou A. si najviac rozumieme... dufam zče sa nestane nic co by nas rozdelilo...
Napíš svoj komentár