Správa z tlače:
Sulíkova hovorkyňa Tatiana Tóthová povedala, že Sulík podáva ústavnú sťažnosť na pána Boha za príliš veľa daždivých dní na Slovensku.

Takáto správa sa v tlači ocitla v auguste tohto roku. Pán Sulík chcel podať ústavnú žiadosť na Pána Boha. Všetci politici boli ticho, mysleli si, že ide o žart, čo nakoniec povedala aj hovorkyňna pána Sulíka - Tatiana Tóthová.
Jediný, ktorý tieto slová neschvaľoval bol prvéhý podpredseda Slovenskej národnej strany (SNS) Andrej Danko:
„V mene kresťanskej SNS dôrazne protestujem proti výrokom hovorkyne,“ vyhlásil na tlačovej besede Danko, pričom upozornil, že kresťanské KDH mlčí.
Hovorkyňa Sulíka, spomínaná Tatiana Thótová po jeho vyhlásení povedala:„Zrejme všetci s výnimkou pána Danka pochopili, že išlo o iróniu.“
Áno, všetci sme to pochopili, avšak divné veci sa začali diať až potom. Do týždňa po tomto vyhlásení pršať prestalo. Avšak, nie je to až také krásne ako sa zdá... lebo doteraz nepršalo! Nesnežilo! A to sme už na svietnikoch zapálili prvú sviečku zo štyroch. Teda, z Pána Boha si žarty robiť netreba. Myslím, že je potrebné (ak chceme aby nám na Vianoce napadlo aspoň trochu snehu), aby sme sa nad tým aspoň trochu zamysleli.. Pán Sulík by sa mal ospravedlniť ak chceme mať Vianoce, a vobec, neviem, prečo sa médiá touto súvislosťou ešte nezaoberali ...

Môžeme si z tohto prípadu vziať ponaučenie. Všetci. Tí vysokopostavení, aj tí nižšie.
Za pekné Vianoce ďakujeme ... a pekné Vianoce vám všetkým prajem

 Blog
Komentuj
 fotka
walrus  29. 11. 2011 17:03
Od neho to bolo naozaj veľmi hlúpe, ale som si istá, že s naším počasím to nemá nič spoločné teda myslím to, že sa po tom niečo zmenilo.

...btw ja by som nebola moc sklamaná, keby veľa nenasnežilo
 fotka
upirka113  29. 11. 2011 17:39
ehm ehm ehm že pán boh však ten nikdy nebol !
 fotka
sugy1  29. 11. 2011 18:04
ehm, pokus o vtip?
Napíš svoj komentár