Keďže moja najúžasnejšia kamoška mi stále hovorí, že sa moje správanie dokáže meniť z minúty na minútu, povedala som jej nech mi o tom napíše niečo viac.



"Triezvy stav je este ako tak v pohode. Ide hlavne o stav podnapity

Jej osobnosti sa vplyvom alkoholu dosť striedajú, ale vačšinou prevláda osobnosť milá, usmiatá so zavretými očami, nepoznajúca hranicu pitia alkoholu a schopná zaplatiť za jeden šampus aj 100€ čiže zároveň nie úplne rozmýšľajúca osobnosť

Potom je to ďalšia osobnosť, ktorá zdieľa niektoré prvky, ako sú zavreté oči, (vlastne toto zdieľajú asi všetky jej osobnosti v podnapitom stave) bolia ju nohy, nechce ísť domov, sadne si na akékoľvek miesto, je to jedno, aj keď je to zem a smeje sa ... no ostatným to nie je smiešne, pretože ju treba dopraviť domov a nie nechať zmrznúť na mieste. Táto osobnosť sa dá ľahko ošaliť, napr. keď jej poviem, že kto bude skôr pri tej lampe. Aj keď má zavreté oči, vstane zo zeme s akože boľavými nohami a rozbehne sa, aby tam bola prvá. Takýmto spôsobom sa dá posunúť vpred a dopraviť ju domov

Ďalšia osobnosť je agresívna. Neviem od čoho záleží obmieňanie týchto osobností v podnapitom stave, alebo aké faktory na to vplývajú, ale zrejme je to náhodne, prípadne to záleží od chodu myšlienok. Takže agresívna a zlostná osobnosť príde z ničoho nič, teda človeku to tak pripadá, zrazu sa prejaví, hoci predtým bola v pohode. Vyznačuje sa občasným otvorením očí, chladným pohľadom a zlostnými rečami. Sú to vačšinou veci, ktoré v skutočnosti ani nie sú, no táto osobnosť si to nedá vysvetliť. Je nastavená na to, že verí tomu čo práve povedala a nedá sa s tým nič robiť. Možno sa to dá vyriesiť tým, že ak sa to dá dokazať tejto osobnosti, tak sa to dokáže, ale vačšinou sa táto osobnosť zmení na inú osobnosť skôr ako to človek stihne dokázať.

Je tu potom ešte smutná osobnosť, ktorá sa tiež z neznámych (zrejme myšlienkových) dôvodov rozplače, ale tu som dlhšie nezažila, čo je super Kedysi bola veľmi častá.

Ďalšia osobnosť je viac ako agresívna, zrejme tomu predchádza zvýšená konzumácia mäsa Táto osobnosť sa chce hádať a biť, je to jedno s kým, či je to cudzia osoba, alebo hoci aj najbližšia osoba. Tá zúrivosť musí ísť jednoducho von aj inak ako len rečami. V tomto prípade je lepšie sa vyhnúť konfrontácii a skúsiť nejak spôsobiť zmenu osobnosti.

Je tu ešte jedna osobnosť, ktorú som našťastie ja osobne nemusela až tak zažiť ... je to nadržaná osobnosť je jedno o aké pohlavie pôjde.

Jednou z ďalších osobností je osobnosť so schopnosťou "pravdivo klamat". Je to tak pravdivo podané klamstvo, že človek ani len na sekundu nezapochybuje o tom, že je to skutočne tak a je schopný o tom vypovedať aj priamo na polícii!! Je tu veľký predpoklad, že táto osobnosť je samotná presvedčená o pravdivosti vysloveného klamstva, ktoré je podané s maximálnou prirodzenosťou a asi aj preto bez najmenšej nedôverčivej myšlienky človek toto klamstvo príjme ako fakt. Pravdepodobne by ho takto prijal aj detektor lži.

Potom osobnosť pľuvacia, ktorá je taktiež v podnapitom stave, ako všetky doterajšie (kedže podnapitý stav je v podstate ich menovateľ), má prirodzenú potrebu distribuovať husté sliny, ktoré sú dôsledkom suchosti v ústach. Táto osobnosť nevie správne určiť trajektóriu, a teda ani bod dopadu hustých slín čo je dôsledkom zavretých očí.Toto expedovanie je sprevádzané detským, mierne previnilým a potmehúdskym úsmevom, ktorý spôsobuje uvedomovanie si, že pľucanie nie je až tak princeznovské správanie.

Osobnosť s falošným obdivom je pomerne dosť častá. Objaví sa takmer pri každom človeku ženského pohlavia. Je možné sledovať úprimný obdiv s lichotiacimi poznámkami nasledovaný veľkými prevaľujúcimi očami obkresľujúcimu polkruh. Tento falošný obdiv a maximálna neprajnosť je venovaný všetkým ladies, ktorým sa ešte nepodarilo zmeniť postavenie neznášanej suky (kde spadajú všetky doteraz nepoznané ženy Lenkou) v postavenie zbožňovanej kamarátky.

Este osobnosť žmurkacia spôsobí ľudské spozornenie a zamyslenie sa, či to bolo skutočne, alebo treba menej piť. Ak sa žmurknutie zopakuje a nasleduje po ňom dlhý zmyselný pohľad s beťarským úsmevom, treba byť na pozore. Človek sa cíti mierne v nepohodlí (ženy), ale ignorácia môže byť istým druhom riešenia. Keď sa toto žmurknutie uskutoční aj pri ďalších príležitostiach, človek začína byť povznesený a odolný voči nemu a vníma ho už len ako zbytočný pokus a mrhaním energie, zároveň uz bez pocitu nepohodlia "

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
wayne  6. 3. 2015 16:54
Co si mala dnes prve sedenie na protialkoholickom a toto co si tam povedala si napisala aj sem?
 fotka
istsinka  6. 3. 2015 16:56
@wayne áno
 fotka
h8u  7. 3. 2015 00:34
chcem sa s tebou opit
 fotka
salkoo  7. 3. 2015 00:37
by sme si rozumeli
 fotka
n0win0u  7. 3. 2015 01:05
@3 som vedel, ze filip na teba nebude chciet pluvat. tu to mame...
 fotka
istsinka  7. 3. 2015 10:18
@h8u vieme sa možno nejak dohodnúť
Napíš svoj komentár