Poznáš ten pocit, ktorý ťa donúti napísať blog o zamýšľaní sa nad tým, čo sa okolo teba práve deje? Robíš to len preto, lebo nemáš pri sebe osobu, ktorej by si sa mohol vykecať, povedať jej všetko čo cítiš a ktorá by po tom všetkom len mlčky sledovala tvoje kotúľajúce sa slzy na líci...

Poznáš ten pocit, keď sedíš v rozbehnutom vlaku a najbližšia zastávka je v nedohľadne? Nedá sa vystúpiť, vlak ide až príliš rýchlo. Celá krajina za oknom sa ti mihá pred očami ako na filmovej páske.
Keď si vyrážal zo stanice, všetko naokolo bolo krásne, farebné, zaliate slnkom a ovládla ťa falošná eufória šťastia a pocitu, že táto krásna cesta sa nikdy nezmení, neskončí... Potom prišlo pár krátkych tmavých úsekov, tunelov, ktoré si však prešiel bez povšimnutia.

A zrazu... Zrazu si vošiel do nekonečného tmavého tunelu. Nikde nič, nikde nikto... V kupé si ostal úplne sám, bez akejkoľvek živej duše, bez opory a možnosti komunikácie. Len ty a tvoje myšlienky. Ty a tvoja neskrotná fantázia. Pomaly zisťuješ, že čím viac rozmýšľaš, tým viac ti to ubližuje a z tmy sa vytrácajú akékoľvek pozitíva. Občas ešte zabliká staré pokazené svetlo, ale ono hneď zhasne a na jeho žiaru si musíš počkať ďalších niekoľko hodín.

Už ani nevieš aký zmysel má hľadať na tomto svete niečo krásne, farebné a zaliate slnkom. Máš pocit, že navždy ostaneš uväznený v tom tmavom tunely bez štipky pochopenia a pomoci od spolucestujúcich, ktorých vlastne ani nemáš.
Poznáš ho?
Pretože ja už áno...

 Úvaha
Komentuj
 fotka
sophiajacobs  21. 11. 2013 22:25
presne tak všetko.
 fotka
georg21  22. 11. 2013 02:55
v čom to je ťažké nájsť si naj kamarátku?
 fotka
impulse  22. 11. 2013 05:43
@georg21 mám naj kamarátku, no nie je až tak "naj" aby som jej vešala toto všetko na nos. a ak sa už pýtaš v čom je to ťažké, tak v mojom prípade je to ťažké vo všetkom.
 fotka
biancadetolle  22. 11. 2013 10:42
poznám a dôverne
lenže na biedzi sú ľudia ktorí sa vedia iba vysmievať
 fotka
lawey  22. 11. 2013 11:06
@biancadetolle tebe sa celý tvoj život točí okolo tvojej imaginárnej persóny na birdze?
 fotka
biancadetolle  22. 11. 2013 11:25
@lawey
ani náhodou
ale skús poprieť moje slová
nech napíšem hocičo za všetko sa mi smejete...teraz nehovorím o tebe, ale dobre vies, že mám pravdu a to človeka znechutí keď sa nemá komu vyrozprávať tak svoje myšienky zveruje blogu a "ľudia" si zo všetkého robia posmech
dohovorila som
 fotka
lawey  22. 11. 2013 11:31
 fotka
antifunebracka  11. 8. 2014 16:52
lenze kazdy tunel raz skonci
Napíš svoj komentár