Všetci sme si vedomí toho, že voľné dni plné pokoja sa končia a mne neostáva nič iné, ako zhodnotiť tieto prázdniny...nikdy som to nerobila, ale tento rok proste mám tú potrebu.

Začnem úplne od začiatku, ešte od posledného školského dňa, pretože prázdniny sa mi začali hneď ako som vyšla zo školy.
Teda, ak to beriem takto, tak sa mi prázdniny začali dosť mizerne.
Celý deň som bola v depkoidnom stave, pretože lúčiť sa s ľuďmi, ktorí ma toho dosť naučili a veľakrát mi dali pocítiť nenávisť ale aj lásku, nieje prechádzka ružovou záhradou...takže začiatok prázdnin plný sĺz a smútku...

Nebudem tu pravdaže rozpisovať každý deň, to by som bola korunovaný blázon, aj keby som si to všetko pamätala.
Urobím to takto:

Čo mi prázdniny dali?
Predovšetkým nových známych... S niektorými som v kontakte, no niektorých už asi v živote neuvidím, čo ma dosť mrzí, ale tak čo narobím. Aj tak som vďačná , že som ich mohla spoznať.
Niekoľko či už platonických alebo tých "letných lások"... no tento rok prevažovali hlavne tie platonické.
Ďalej, skoro ako každý rok, nové názory a pohľad na svet. Uvedomila som si, čo je pre mňa dôležité a na čo sa chcem v poslednom ročníku na základke a celkovo v živote sústrediť.
Definitívne som si vybrala strednú, na ktorú chcem ísť a musím pre to robiť všetko, čo bude v mojich silách (to si hovorím každý rok. tento to snáď dodržím).
Došlo mi, akých ľudí mám okolo seba a ktorí si moju pozornosť zaslúžia a ktorí naopak nie.

...ako tak rozmýšľam, viac mi asi nedali...

A čo mi vzali?
V postate asi len pár kamarátov, ale za to som aj vďačná. Aspoň som zistila, ktorí sú tie falošné svine, čo sa hrajú na niekoho, kým nie sú .
Vzali mi aj dosť veľa času...spanie do 12:00, ničnerobenie niekedy aj celé dni... to si počas školy určite vynahradím.
A nakoniec, vzali mi moje staré, bezvýznamné JA...

Tieto prázdniny boli iné, ako všetky ostatné. Teda, všetky sú iné. Ale tieto ma prinútili začať písať si denník a zistila som, že presne to som potrebovala...dá sa povedať, že mi tieto slnečné dni, priniesli relatívny pokoj a rovnováhu do života ...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár