Všetci to isto poznáte, keď sa na niečo pozriete alebo niečo počujete, okamžite sa vám vyjasní nejaká pekná, či zlá spomienka.
Dnes som sa nechtiac zatúlala na webovú stránku Finália.sk a zistila som, že je to tam už naozaj všetko iné ako keď som tam kedysi ja hrávala RPG a spoznala tam kopu perfektných ľudí. A s touto stránkou sa mi spája Birdz.sk . Ani neviem opísať tie pocity, keď som sa sem po dlhej dobe prihlásila. Všetko je tu iné...priatelia, ktorých som tu mala, si ma už isto nepamätajú, sú tu moje staré fotky, starý profil, ktorý som si už radšej zmenila. Ale stále je to BIRDZ! Stále tu mám svoje myšlienky zapísané v blogoch, stále to tu je perfektne spravené a viem, že tu je veľa inteligentých ľudí, práve kvôli štýlu akým je táto stránka vytvorená.
A tak sa pýtam, prečo už tu nechodím? Prečo som na to zabudla? Prečo som sa tu zatúlala na dlhšiu dobu až po cca 2 rokoch? Úprimne povedané neviem, ale viem, že to okamžite napravím.
Aj keď nemám veľa času, robím v čajovni a na hrudi už pyšne nosím zelenú stužku, budem tu chodiť. A preto píšem tento blog, aby ste vedeli, že moje meno tu uvidíte ešte veľa krát.

Vaša Eliš

 Blog
Komentuj
 fotka
tomas  27. 10. 2010 20:35
vitaj
 fotka
hangtime11  27. 10. 2010 20:56
dnes je nejaký re-birth day
Napíš svoj komentár