oh moj boze!!! on je fakt uzasny!!!

takze uvod by sme mali
teraz to skusim nejak rozvit.

so: zacalo to v pondelok ked nam pocas vyucovania nejake zakriknute, podla hlasu asi 13 rocne dievcatko oznamilo cez nas kvalitny rozhlas asi toto: ,, milí spoluziaci, chcem Vam,... nasleduje dlhsie sustanie sprevadzane praskanim...,zajtra ... skupina,...tentokrat praskanie spojene so sustanim..., dakujem.
pre velky uspech to zopakovala o par minut znovu a pre vseobecne pobavenie v tej istej kvalite.

v utorok sme mali cez tretiu hodinu studovnu, co je cas ktory by sme mali efektivne vyuzit na ucenie. dozor nam robil glesk-blesk ktory vyjednal ako sam povedal u nacelnika velkeho hada ze mozme ist na dvor velmi sme sa potesili, ved nas opali snad. mali sme v plane sa do niecoho kuknut ale nase vizie prerusila skupinka podivne vyzerajucich ludi nedaleko nas. uceniu sme dali zbohom a venovali sa intenzivnemu pozorovaniu uz spominanych objektov. po vyrieseni otazky kto su, ( ako prve sme vylucili ze by mohli byt nemcami - ti nosia cyklisticke okuliare s oranzovo sfarbenymi dymovymi sklami a to celorocne a aj v interieroch) pricom nam pomohol chalan ktoremu sme boli minuli rok sprijemnovat maturitu z aj, sme sa nadalej zaoberali ich inšosťou. na prvy pohlad nas zaujali len ako skupina. oscar pes tam ale vyhliadol toho svojho naj v peknej mikine, s okuliarmi a dost dlhou ofinou, ktora mu znemoznovala pozerat sa priamo pred seba.

po zisteni, ze budu nieco hrat a zrejme sedime opacne k nim ako by sme mali ak ich chceme vidiet, sme sa presunuli na travu. bola mokra, ale sadli sme si na bundy. ja na oscarovu, nebudem si predsa spinit svoj new adidas blejzer a na znak vdaky som jej prisadla em pé draj špíler. zacali hrat. inge bola fascinovana dasnami jednej holky, my ostatni skor jej hlasom. najprv znel desivo ale po chvili sa mi zdal uplne super, taky silny. na uvod predviedli nejaku scenku na song z megajvera. potom zacali spievat a hrat. a vtedy som si ho fsimla prvykrat. stal hore a vyzeral uplne neskutocne. dala som mu meno josh lebo vyzeral ako ti joshovia z americkych filmov o strednych skolach. chcela som si ho odfotit ale mam na hovno zúm zacalo zvonit a vela ludi odislo. nakoniec nas tam ostalo minimum. nemohli sme odist ked sa sem dotrepali az z norska a navyse boli tak fasa. na adkovu hodinu sme znacne meskali a svoju nasratost nam dal najovo svoju ignoraciou.
kaslat nanho, ved on raz bude nieco chciet oznamili nam ze budu hrat poobede o 4tej na hlavnom namesti. no mohli sme neist?? samozrejme ze nie boli uplne sqeli, obzvlast džoš. tusim sa pojdem pozriet do norska ked budem mat trochu volneho casu


monka povedal ze sa urcite vola bjorchen tundelanden ale pre mna je to josh

 Blog
Komentuj
 fotka
luc.ka  20. 4. 2007 16:14
džoš bjorchen tunderlanden ale tak bol feši, to sa musí nechať %)
 fotka
luc.ka  20. 4. 2007 16:15
inak aký in medias res úvod si tomu dala
 fotka
matusha  20. 4. 2007 16:25
fakt dobre...: D a hlavne em pé draj špíler: Dvelmi dobre vybrate a pouzite vyrazy: D
 fotka
domka2  20. 4. 2007 18:43
lrasne gapka..ale aj Joshov kamoš bpl fasa... a aj ten co hral na bicie...
 fotka
defoee  11. 5. 2007 20:22
hmm styl ako drbna...teda nie ze nadavka ale ako jedna co tu pise tez blogy ze anglicke slovincka poslovencene...a ma nick drbna...teraz aby som tu nevyzeral ako debil.. Drbna neni si to ty nahodou?
 fotka
drbna  13. 5. 2007 18:17
Nie nie Defoee..Hep je moja naj kamoška..tak asi preto ta podoba
Napíš svoj komentár