SPŠPP - stredná priemyselná škola Poprad... škola to je celkom dobrá, najme spoližiaci, je tam s nimi haluz... AAle ty učitelia... niektorý sa síce dajú, ale tý ostatný??? Jeden hluchý, druhá zásadová, tretia slepá, štvrtý "profesionálny vojak". Ale najlepšie sú tie hlášky čo púšťajú do éteru.

Náš učiteľ Janko P. citujem.. "pred lavínou sa nedá újsť. ... Ale ja keď som minule utekal... ... Sme opravovali strechu na 8 poschodovej bytovke a pri kraji sme izolovali... ako sa môj spoločník otáčal tak do mňa drgol... ja som preletel cez rímsu a padal... Ale vo vzduchu som to dokázal ustáliť a spadol som na rovné nohy. nič sa mi nestalo... ... Sme boli v akcii v Iraku, šli sme v noci.. Bola tma a tak som nevidel kam šli. zablúdil som, tak som sa ich snažil nájsť.. som šiel okolo jedného baraku a počul hlasy.. tak som vošiel dnu.. vojdem.. a tam teroristi.. všetci vytasili na mňa zbrane. bolo ich asi 30.. hádajte čo sa stalo... no čo? Všetkých som tam pobil a odvliekol so tábora... "

Hodina stavebných materiálov.. žiak ktorý mal už pred týždňom písať písomku sa počas vysvetľovania o betónových zmesiach pýty, že či su ju mže napísať: pán učiteľ, môžem si napísať tú písomku? ... učiteľ( pohľad ako keby prvý krát videl inú osobu ako on): kamenivo?? áno aj to môžeme pridať do betónu...

Matematika.. ja CHCEM aby ste písali to čo ja.... vtedy a le vtedy môžu(toto použiva pri vysvetlovaní každej látky...

Toto j len útržok toho čo tam zažívam...

Ja niekedy fakt neviem, že či som v tej škole, či v tom blázinci....

 Blog
Komentuj
 fotka
millie  28. 4. 2010 19:13
Stredná priemyselná škola? Ako si si vybral tak sa máš.
Napíš svoj komentár