Tak čo už ti to došlo?

Čo mi malo dojsť?

To že si na tomto svete úplne zbytočná! Ty hlúpa.

Aha toto si už zase myslel...

Áno presne toto. Nieje jediného dňa kedy som na to nemyslel. Pretože už sa neviem dočkať finále. A teraz sa to začalo tak pekne vyvíjať.

Vieš čo ja ti ani neviem.. Chvíľami áno chvíľami nie... ale viac sa prikláňam k nie, pretože nech sa mi stane čokoľvek JA si na život dobrovoľne nesiahnem. A vieš veľmi dobre že ja sa viem tešiť aj s maličkostí. Takže si začni hľadať niekoho tak milého že ti v tomto vyhovie, pretože ja ti v tomto nepomôžem. A nechcem pomôcť! Na živote je pekné aj to zlé nielen to dobré. To zlé ťa občas naučí viac ako to dobré, pretože keď máš to dobré tak si ho nevieš vážiť a keď príde to zlé tak potom ľutuješ, ale keď máš to zlé a príde to dobre vieš si to vážiť a v tom sú ľudia odlišný. A preto ti ďakujem za všetko to zlé čo si mi dal. Nikto ti asi viac nepoďakuje ako ja.

Si hlúpa, nechápeš to a ešte mi ku tomu ďakuješ! Si fakt divná! Nechápeš to, že ja to už nezmením?! A ani nechcem zmeniť! Bude to tak ako som povedal a hotovo! Uvidíš že časom aj tak povolíš a keď si spomenieš na naše rozhovori tak ti nič iné neostane len to spraviť. Však už teraz o všetkých prichádzaš a to som mal naplánované neskôr, ale čo už keď sa niekto ponáhľa naplniť si osud hádam mu nebudem brániť no nie?! Takže tu netrep báchorky o tom že TY svoj osud zmeníš! Je to nezmysel! A nereálne!

Možno tak pre teba! No pre mňa nie! A kto ti vlastne dovolil písať môj scenár života? Ja som ti to nepovolila! (Ale na druhej strane som rada že sa to nedeje aj iným...) A ani nepovolím! Takže sa pekne spakuj aj s tou blbosťou čo tu píšeš a trepeš a vypadni!!

Ale ale pozrime sa niekto sa nám tu rozčúlil. Aké milé. Mne nemusel dať povolenie nikto, pretože celý svet patrí mne! Muhaha haha! Takže si môžem robiť s hocikým čo chcem a nik mi v tom nezabráni. A keď niečo poviem a napíšem tak to tak bude a bodka!!

No nie pre mňa! Ja si budem robiť čo chcem a kedy chcem! A nebudem tvoj zajatý králik v klietke. Tak mi už daj pokoj! Svoj osud zmením! A bodka! a ty zalez a nechaj ľudí konečne šťastných!!! 

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár