Neviem kde začať ale skúsim takto včera mi kamoš porozprával príbeh že sa mi hlava zamotala a preto potrebujem aspoň ako takú radu že čo mu mám odpovedať bo som mu nevedel hneď včera odpovedať.
Takto kamoš Toni má kamošku Zdenku oni sa zoznámili v Anglicku obidvaja sú zo Slovenska a nikdy pred tým sa nevydelí až v tom Anglicku . Všetko im klape ako má až na jednu vec a tou je sex respektíve nevera lepšie povedané on snov sexuje keď je s ňou ale vie o tom že keď je on mimo tak ona si rada zašuká s inými kludne aj s jeho najbližším kamarátom .
Keby sa to mne ale isto aj vám stalo tak ju pošlem kade ľahšie ale im ty to nejako nevadí respektíve on to toleruje bo ju nechce stratyt a tu je ten problém a otázka ..... čo s tým bo minimálne jeden pokus už aj na mňa ta Zdenka spravila ja fakt nechcem mat problém a rozbitý nos bo že sa nachádzam na listine ľudí čo maly snov dočinenia HELP .....

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
fremo  26. 3. 2008 18:48
Veď keď mu to nevadí, tak prečo si dávať pozor.



Každopádne ide o dosť neštandardný vzťah s obmedzenou životnosťou.
 fotka
arya  26. 3. 2008 18:49
Hmm, nauč sa gramatiku. Lebo sa to dosť ťažko číta. A tak čo riešiš? Tvoja baba to nie je, tak ked bude na teba niečo skúšať, proste ju odmietni.
Napíš svoj komentár