Nie ten nadpis nijak nesuvisí so zajtrajším Silvestrom. Chcela som tým len mierne naznačiť, že som sa práve pred niekolkými minútami zaregistrovala na birdz.sk. To chce aplaus, alebo rovno prípitok...nie prípitok nechajme na zajtra. Ale to predbieham.

Ano, ano už ma štvalo, že tie najzaujmavejšie diskusie su na birdzi a ja do nich nemozem prispieť svojou troškou. Takže som tu hlavne kvoly tomu. Dvakrat svetaborne članky odo mna nečakajte, večinou na dlhe internetove rozpisovanie sa nemam čas. Čo narobím som vyťažený študent.

Dnes mám akurát dostatok času...mimochodom su dve hodiny v noci a mne sa nechce spať. Povedzme, že to je "psychycká predpríprava na Silvester". Čím neskor pojdem spať, tým neskor stanem a čím neskor stanem tým neskvor sa mi bude chciet ist vecer spat....logika nepustí. Teda nie, že by som na zajtra planovala niečo zaujímave. Zatial to vizera tak (a predpokladam, že sa to ani tak lahko nezmeni), že zajtrajší večer u nás bude vládnut takzvana papučková kultúra...pod tym rozumej že strávim Silvester s našimi. Nie, že by mi to až tak strašne vadilo ale predsa len Silvester je každý rok len jeden. No keď sa nič nenájde do zajtra sama sebe si slubujem jak tu sedim za tymto počítačom (tak ležím) že ešte si ten domáci silvester aj užijem.

Amen, skončila som a prestava mi pisať na klavesnici ž xDD aj ono toho uz má dosť

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár