Mám osemnásť a som single, nesťažujem si. Všade naokolo ľudia „in love“, valí sa to na vás zo vzduchu, z hora, zprava, zľava a občas máte pocit, že vaša naj kamoška už nehovorí o ničom inom. Hopssa! Príde mi to ako nejaký kolotoč, následná strata reči, povedať goodbey a potom hľadajte si niekoho iného, kto s vami občas zájde do kina, či na kus reči.

No na druhej strane si popravde akosi ťažko zvykám na ľudí, potrebujem na to viac času a keď si zvyknem, hop a padá to. Možno sa bojím vzťahu. Možno práve toho pádu. Možno si držím ľudí dosť od tela. Asi áno. Uvedomujem si a robím to stále. Prečo neísť v zabehnutých koľajách? Asi príliš jednoduché, no nevylučujúce sa.

Netvrdím, že mi nie je dobre, ani, že by mi niečo chýbalo. Ale netuším aké by to bolo, keby do toho vhupnem. Jop, potom si chvíľu vravím: skúsim... a o chvíľu nejaký blok a celé to hádžem za hlavu.
Netvrdím, že nie sú príležitosti, že nie sú spriaznené duše snažiace sa o moju priazeň, netvrdím, že by to nebolo fajn, no aj napriek tomu sa ďalej veziem v tých starých koľajách.
Možno mi je to miestami jedno, vďaka flegmatizmu a možno občas pri pozeraní klasickej romantickej sračky na vyrevanie, za stáleho dažďa ľutujem, že márnim šance, ktoré sa nevrátia. Vlastne neviem, čo robím a čo chcem. Typická ja.

Dopíjam zelený čaj, zapínam ďalšiu pesničku od Pearl Jamu, vykladám nohy... dáva to zmysel. Zatiaľ.

 Blog
Komentuj
 fotka
meredithgrey  19. 7. 2011 20:19
nie nie je
 fotka
sajuri007  19. 7. 2011 20:25
Možno práve ten pád mi povedal, že nie je to zlé.
 fotka
marttina  20. 7. 2011 00:35
podla mna je to uplne normalne a moc by som sa netrapila kvoli tomu, co ma prist pride, raz urcite
 fotka
bossinko  20. 7. 2011 00:45
Zaujímavé.
 fotka
spring  20. 7. 2011 10:54
Neviem ako to sformulovať.... ale v tomto článku som našla veľa zo mňa
 fotka
veronicaurban  20. 7. 2011 11:27
ten koniec sa mi páčil
 fotka
silwesa  20. 7. 2011 15:25
tiez by som povedala, ze clanok je 99% mojho sposobu uvazovania. akurat, ze ja som sa odvazila skusit "to" nove, co som netusila ake bude. a bolo to skvele 3 mesiace. potom obdobie "preco som to skusala, tak dobre mi bolo dovtedy", ktore ciastocne trva az dodnes. ale nevadilo by mi zazit to cele znova. pretoze do "flegmy" sa mozes vratit hocikedy. ale tie iste sance ako -hovoris- uz nepridu.



pekny clanok
 fotka
greenlime  20. 7. 2011 16:00
všetko o mne..ešte aj s tým zeleným čajom a Pearl Jamom =D
 fotka
najivna  20. 7. 2011 17:55
vsak toto je uplne idealny pristup

ja na to tiez jebem a mam sa lepsie ako kedykolvek predtym
10 
 fotka
paperdoll  20. 7. 2011 18:36
ja som s týmto ešte doteraz súperila, lebo okrem toho, že všetci okolo mňa niekoho majú, sa zrazu okolo mňa obajvuje strašne veľa tehotných, čo ide strašne na psychiku... keď som o tom poslendou dobou tiež premýšľala, tak pri pomyslení na vzťah mi napadlo, že by som musela niečo obetovať, možno niečo, čo milujem asi omnoho viac ako toho dotyčného a to by som asi netooo ... a akosi som rada tak, ako som teraz.. single.
11 
 fotka
antifunebracka  20. 7. 2011 18:52
cele je to v pristupe toho-ktoreho cloveka. niekomu viac vyhovuje samota, niekto zas tuzi po spolocnosti. a vacsinou dostavame furt to opacne, co chceme. idealne je striedat obdobia chodenia s obdobim pre seba, resp. uplne najlepsie je najst si natolko spriaznenu dusu, ze aj po velmi dlhej dobe na nej vidis len to dobre a tesis sa z jej pritomnosti. a vies, ze ona to citi rovnako (ale to je extremne zriedkavy pripad). ked som mal 18, tiez mi bolo viac-menej jedno, ze som single. teraz vsak mam 22 a uz ma to regulerne sere
12 
 fotka
inversi  24. 1. 2013 11:56
keď príde ten čas a nájdeš niekoho zabudneš aj na tento blog nehľadáš ty, nájde si ťa to samo. Alebo Samo.
Napíš svoj komentár