Minule bol u mňa jeden kamarát. Dojde k počítaču, že si niečo ide na internete pozrieť. A vtom...To si čo robil s tou klávesnicou? Na tom musí byť viac baktérii ako v hajzli.

Ja vám teda osvetlím, ako z klávesnice, ktorá bola pred pol rokom vyčistená tak, že sa ligotala (celú som ju umyl v jarovej vode) spraviť nádherné miesto pre život našich mikrobiologických súputníkov na tomto svete.


Základ je nečistiť. Čistením by ste všetku námahu pokazili. Klávesnicu treba mať na mieste, kam nemá prístup mama, lebo inak by sa mohlo ľahko stať, že by ste si ju nespoznali

Predtým, než idete robiť s počítačom si nikdy neumývajte ruky. Ideálne je, keď idete priamo zo záhrady.

Samozrejme špina sa musí mať kde nalepiť. K tomu účelu je najlepšie mastné jedlo. Jedzte vždy pri počítači a pritom si píšte na icq. Odporúčam jesť rukami.

Jedno z najlepších jedál vôbec je čokoláda. Má peknú hnedú farbu a rada sa topí. Na čokoládovú vrstvu sa dokáže nalepiť takmer všetko.

Aby nebola klávesnica fádna, je vhodné písať si na ňu liehovými fixkami poznámky. Nečistiť!

Posledná rada na záver. Raz za čas môžete klávesnicu pofŕkať lepidlom. Toto ale veľmi neodporúčam, lebo keď som to naposledy spravil, nešlo mi písať a musel som ju umyť

 Návod
Komentuj
 fotka
matqa  14. 2. 2008 19:42
to asi vyskusam mozno ma potom otec nebude stale vyhadzovat z kompu, ze chce hrat travian...
 fotka
pawlo  14. 2. 2008 20:09
Matqa - tvoj otec che hrat Travian?? To nehovor ani zo zartu



Fremo - len aby sa ti tie baktérie nerožšírili do celej izby - a potom aby si nebol prekvapený že ťa svrbý hlava
 fotka
yoursoulmate  22. 2. 2008 12:49
ze sa necudujem ze to je tvoj blog ale super to je.. som to mame citala a povedala: "Len to neskusaj doma" super.....
 fotka
porrast  16. 8. 2008 14:30
poznatky ktore si uviedol mam uz vosvojom archive uzdavno vlastnym pozorovanim a nikdy ma nenapadlo to spisat... ale rzhodne musim povedat ze vsetky uvedene sposoby vedu k 100% vysledku odpudenia navstev . este by som doplnil ze na tento ucel je najlepsie si kupitbielu klavesnicu aby to bolo dobre vidno.. ja mam momentalne ciernu a treba sa viac snazit aby bol na nej bordel.



btw. ... nevyhoda tohto procesu je, ze medzi tlacitka moz napadat extremne vela omrviniek, stiect stopena cokolada a amst atd. a nedaju sa potomstlacat klavesy
Napíš svoj komentár