Dnes rano som zapol medialne.sk ze sa pozrem co nove a zaujalo ma par veci spravil som screeny nahadzal som si ich na server a poslal ich na facebook do skupiny kam patrim STARÝ DIZAJN MEDIÁLNE.SK! Nechceme nový dizajn! ! ! !

kedze viem ze tuto skupinu sleduje aj samotna redakcia medialne.sk som si bol isty tym ze to opravia coskoro... ale nedalo mi.... musel som napisat aj mail na redakcie@medialne.sk kde je sefredaktorom Radoslav Augustín s ktorim som mal sancu sa raz ci dva krat stretnut osobne vo dverach ale to je nepodstatne nezoznamovali sme sa...

Napisal som mail teda.. jeho znenie bude zverejnene nizsie

Teraz tu chcem len prejavit svoj nazor na novy dizajn medialne.sk lebo uz ako budem v maily spominat da sa za 20min nakreslit v mspaint (paint vo windowse v ponuke start ) cize je to cele ZLE a stary bol krajsi lepsi a prijemnejsi na oko..

tak tu je mail....

Dobry den

pisem vam ohladne chyb medialne.sk ( je ich tam viac nez dost )

zacem uvodom jednou ktoru som si dnes vsimol... dost ma zaujala ale co.. jedno "i" nebude chybat nikomu ze?





a teraz pokracovanie... kym som sa zabaval na tejto chybe kedze sa mi vobec ale vobec nepaci novy dizajn ktori sa da nakreslit asi za 20min v mspaint...

poslal som to zopar ludom a popri tom sme sa dohovarali ze ci niekedy takuto chybu videli pri starom dizajne a nikto si na nic podobne nepamata ale toto urcite nikto nezabudne

takze pokracujem dalsia chyba... refreshol som stranku sak nech sa pozrem co to spravi ked tam bude napisane "pred 1 hodinou " ci tam nebude chybat "u" ale moje prekvapenie bolo take ze som skoro spadol zo stolicky.... objavil sa text "pred 2hodinami" druhy krat som sa zacal smiat nad matematikou programatora ktori to robil




PRED 58min


PRED 2h ( refreshol som len stranku)

p.s.: sledujte cas pc a cas medialne lebo za 2min sa zmenil o 60min


Som rad ze som vam takto pomohol a dufam ze to coskoro opravite a informujete ma o zmenach

Prajem krasny den a vela uspechov s novym dizajnom ktori je naprd!



som zvedavy co mi odpisu

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
xhtml  17. 8. 2009 12:20
neodpisu ti ani makky prd
 fotka
hajzelodkosti  17. 8. 2009 12:45
bud sa na teba vyjebu ale ti odpisu klasicke vyjadrenie, ze na odstraneni chyb sa pracuje.



Ta chyba s i je myslim dost zanedbatelna a chyba s casom nuz da sa opravit. Takychto chyb je na kazdom servri na stovky a birdz nie je vynimkou.



Milujem, ked kritizuje niekto kto o dizajn ani nezavadil a do preoblematiky sa prd rozumie. Videl som tvoj web a ten no skoda reci... Pracujem v tomto obore a dost vela rokov sa tomu venujem a myslim, ze od niekoho ako si ty je ta kritika nemiestna.



Chyby co su popisla su v podstate zanedbatelne. Ina vec je, ze to pekne dojebali a mali ponechat stary dizajn.



Prejde cas a nikto si na tuto temu ani nespomenie. Ludia sa zabehnu do noveho dizajnu alebo to necha medialne pod tlakom prerobit. Myslim, ze budu vychadzat zo statistik navstevnosti.
 fotka
hangtime11  17. 8. 2009 12:56
a ty máš zas gramatické chyby
 fotka
matusha  17. 8. 2009 13:11
Podľa mňa sa po prečítaní toho tvojho mailu začne dotyčný strašne rehotať
 fotka
hajzelodkosti  17. 8. 2009 13:13
a este jedna vec ten mail nema uroven. Ked si to dotycny pan precita hned bude vediet, ze to poslal daky teen co sa doma nudi a prehrabava netom.
 fotka
tomas  17. 8. 2009 13:13
@freedomko myslim ze na novom medialne.sk je ovela viac vacsich chyb, ako to ze to nespravne zaokruhluje hodiny... to je skor detail



ja sa k tomu vyjadrovat nebudem, lebo ma niekto vyhresi...



len nechapem preco v grafoch a tabulkach je vyvoj navstevnosti za 4 mesiace, to fakt nevidim vyznam, aspon rok. co je to 4 mesiace? 99% webov tam bude mat rovnu ciaru...
 fotka
tomas  17. 8. 2009 13:15
@hajzelodkosti ono je to kvazi jedno kto posle pripomienku, aj mne chodia rozne pripomienky, aj od mladsich aj od starsich, niektore su k veci (bez ohladu na vek).
 fotka
hajzelodkosti  17. 8. 2009 13:18
@tomas tu nejde o vek ale o to ako to napisal a z toho je jasne vidiet ktora bije a ber to tak, ze nie je kazdy ako ty a nebude mozno ten mail ani citat po dvoch riadkoch i ked ty by si ho mozno cital
 fotka
zemina  17. 8. 2009 18:02
no bohuzial su to banalne chyby a napisal si to v tom maile jak uplny king webu, totalne drzo..pricom je to cele smiesne...budem sa fakt divit, ak sa budu vobec obtazovat nieco ti odpisat
10 
 fotka
matusha  17. 8. 2009 20:03
@zemina presne, vyzerá to neseriózne. Ja by som na také niečo určite ohľad nebrala. A myslím, že nie som sama
11 
 fotka
hajzelodkosti  17. 8. 2009 20:15
pozor freedomko sa pozna s tym komu to pisal vraj s nim kecal v kuchyni
12 
 fotka
dusann1988  17. 8. 2009 21:49
nestrapnuj sa clovece mlady
13 
 fotka
ice_stovo  17. 8. 2009 22:23
Aha, cize toto su problemy, ktorym sa maju ludia vyhybat pri tvorbe webu? Par prekryvajucich sa elementov a zle zaokruhlovanie casu? Myslim, ze nad tymto sa bezny pouzivatel ani nepozastavi. Tiez sa mi novy dizajn moc nepaci, ale to, ze sa da nakreslit za 20 min v mspaint je fakt argument hodny skolkara. Photoshopom pokazenych pokusov o stranku sme uz myslim mali moznost vidiet viac nez dost.



Navyse na mieste redakcie si o tvojom maile pomyslim ze si akurat dalsie decko ktore potrebuje masturbovat and tym, ze naslo niekde par chybiciek.
14 
 fotka
hajzelodkosti  17. 8. 2009 22:57
@ice_stovo a tohto mate za admina? Preboha
15 
 fotka
keuska  18. 8. 2009 10:00
ale ze este napises, ze som rad, ze som vam takto pomohol celkom dobry zdroj zabavy takto k ranu

verim, ze to proste ako serioznu kritiku webu nemozes mysliet vazne
16 
 fotka
hajzelodkosti  18. 8. 2009 12:53
@keuska nemoze pretoze serioznu kritiku webu nemoze napisat clovek, ktory o web zavadil jedine doma v izbe.
17 
 fotka
anzu  18. 8. 2009 23:00
ok, povedzme, že ten, kto to bude čítať by teoreticky chcel odstraňovať úplne každú banalitu a pristúpil by na čokoľvek...ale aspoň tie smailíky a vetu o tvojej ochotnej pomoci si si mohol odpustiť...a tiež ich asi veľmi nepoteší, keď im v poslednej vete niekto nediplomaticky oznamuje, že je to naprd...znie to ako mail kamošovi...
18 
 fotka
alpynus  24. 8. 2009 00:12
Pracujem vyše roka na jednom serveri, prišla nám kopa prihlúplych zábavných mailov, ale takto úsmevný nám zatiaľ žiaden samozvaný odborník neposlal : )
19 
 fotka
nikeboy  2. 1. 2010 02:49
ja sa @freedomka zastanem. vsetci(teda skoro vsetci) tu freedomka kritizujete a hrate sa na newiem akich "odbornikou" na weby. neviem, ci z dovodu ze robit v obore, ale myslim si, ze kazdi kto robi nejaki web, bi mal bit pristupni kritike. lebo web, je tu pre uzivatelou, a kazda kritika je uzitocna z hladiska vylepsovania a napredovania webu. ja keby som spravil vlastni web, rad bi som bol keby ludia pisali co je nanom zle, co bi spravili inac, alebo co bi trebalo opravit, vylepsit. mne to uz pride ako tipicka slovenska vlastnost ze "nikto nemoze kritizovat nic, pokial nieje profesional z xy diplomou a skol" -ako tento postoj fakt nechapem. dnes su na vysokich skolach take studijne obory, ze clovek zasne ze niekto musi take blbosti studovat na vyske( teraz myslim veci ktore sa nauci aj stredoskolak z netu, ked sa oto zaujima). ine vec je, ako napisat nejaku konstruktivnu kritiku. ale aj naprriklad zle napisana kritika/koment moze obsahovat dobre-konstruktivne jadro problemu.



prepac @freedomko ze ti tu pisem, ale poniektori sa tu do teba obuli ako bi sami vytvarali web pre NASA, FBI,OSN, EU a NATO dokopi.
20 
 fotka
hajzelodkosti  2. 1. 2010 02:57
@nikeboy lenze jeho kritika bolo totalne fiasko, hanba a trapnost. Chcel zo seba spravir nejakeho mudreho alebo fak neviem o com to cele bolo. Hanba.



A ty sa tu neohanaj dakym moralizovaním. Mam nato jednoduchu opoved. "Ak niecomu nerozumies tak o tom nepis".
21 
 fotka
nikeboy  2. 1. 2010 03:03
@hajzelodkosti no ze tam skritizoval uplnu banalitu a malickost je teraz uplne nepodstatne. tu ide o princip.



ja nemoralizujem, ja len konstatujem co vidim, ako sa spravaju ludia ked im dakto povie ze "tak nie, to je zle". inac neviem co chapes pod tym ze "niecomu nerozumies" , lebo ja urcite nechodim len na birdz a pokec, ale na kopec inich webou, ktore su z hladiska stabiliti,rychlost a dalsich vecii, na tom lepsie.
22 
 fotka
hajzelodkosti  2. 1. 2010 03:05
@nikeboy serem na princip. Dobre ty si asi dalsi z tych co sa pozru na web a hned vedia. Nebudem sa s tebou o tom bavit pretoze to nema zmysel. Zi a nechaj zit.
23 
 fotka
nikeboy  2. 1. 2010 03:11
@hajzelodkosti ako co vedia? co pod tim "pozru na web a hned vedia" chapes? alebo ako to myslis? lebo ja hovorim otom ze xy webou je spravenich lepsie. zvlastne ze nikde inde sa mi este nestalo, ze bi bol nafunkci web ako je tomu na slovenskich weboch, dokonca ani ziaden zahranicni web mi sam od seba nesnazil sa podstrcit virus ako bolo tomu na pokeci. ostatne pokec je kapitola sama od seba, pocnuc pomalostou, cez nefunkcnost az po otrasnich adminou co pokec ma. takze neviem ani kde zacat ked ti mam o vsetkom co som na tom "uzastnom" slovenskom pokeci vydel.
24 
 fotka
nikeboy  2. 1. 2010 03:17
@hajzelodkosti a ano, ja hodnotim weby z hladiska uzivatela, a nie tvorcu. lebo aj auto ked sa stale kazii, nebudem chvalit ake taske ho je vyrobit. alebo inac, nekupim auto co nema airbagi, ide 150, kufor ma len na jednu tasku, a zere 100 litrou na 100km len preto ze je slovenske, ked za rovnaku cenu kupim auto co ma 8 airbagou, ide 200, kufor ma na 5 tasiek, a zere 10 litrou na 100km ale je vyrobene mimo slovenska.
25 
 fotka
hajzelodkosti  2. 1. 2010 03:18
@nikeboy ako mozes nieco take vypotit? Ty vobec nevidis do vnutornych procesov azetu a ich politiky. Vobec nevies, ze ked je prave pokec pomaly ci na nom nieco nerobia. Co je to spravene zle? Ze tebe sa to nepaci? Vies, pochybujem o tom, ze pokec ti podstrcil virus, skor si myslim, ze ty si ten virus uz mal v PC. Ale mysli si co chces.
26 
 fotka
nikeboy  2. 1. 2010 03:26
@hajzelodkosti si robis srandu?! co mne ma zaujimat tzv. "vnutorny proces azetu a ich politika" (ci sa zle vyspal hlavni admin, alebo zena mu nedala, alebo ci celi azet bezi na 4 roki starich serveroch, alebo na starom win, alebo ze maju zamestnanci azetu niski plat, alebo cokolvek ine...) pomalost azetu-rp iduce aj cez 30 minut, plusko ktore zobrazi archiv niekedy az po tyzdny a viac. nefunkcnost azetu-v "spicke" nemoznost prihlasenia, "vypadavanie" pokecu. admini pokecu- "kamarati" mozu viac ako ini, vyhadzovanie z miestnosti za nic, a kopec dalsich vecii...

len pokec, ziaden ini web a ani nikdi inokedi mi nenabehlo ze virus. len ked som bol na pokeci, dokonca v ten isti cas.
27 
 fotka
hajzelodkosti  2. 1. 2010 03:26
@nikeboy milujem taketo primitvne priklady s autami. Prosim ta, kasli nato.
28 
 fotka
hajzelodkosti  2. 1. 2010 03:30
@nikeboy nebudem reagovat, lebo vidim, ze trepes dve na tri. Uplne ides vedla.
29 
 fotka
nikeboy  2. 1. 2010 03:31
@hajzelodkosti to bo len priklad, nic vystiznejsie ma v tuto nocnu hodinu nenapadlo.
30 
 fotka
nikeboy  2. 1. 2010 03:37
@hajzelodkosti tak potom nepis ty, a ani nikto ini ze pisem hluposti alebo uplne mimo. lebo ked napisem konkretne veci, tak skoro vsetci to odbijete nejakou odveci poznamkou. ci uz z gramatikou, alebo vekom alebo "skusenostami" alebo cimkolvek inim. jednoducho, zistujem ze z poniektorimi "odbornikmi" na slovensku sa neda diskutovat. teraz sa uz necudujem ze slovensko ma "fakt odbornikou" vsade a vo vsetkom(dokonca aj v skole). uz len cakam, ze na buduci rok vypusti slovensku prveho cloveka na mars.
31 
 fotka
hajzelodkosti  2. 1. 2010 11:11
@nikeboy co je konkretna vec, ze si napisal postihnuty priklad s autom a pod politikou azetu rozumies hentake picoviny ako ci sa zle vyspal admin. Tí poniektorý odborníci pracuju v tom obore o ktorom sa s tebou hadaju. Takze mna absolutne nezaujima nazor cloveka, ktory pise hentake blbosti. Z toho si viem urobit nazor.
32 
 fotka
nikeboy  3. 1. 2010 03:03
@hajzelodkosti kde sa kto z kim hada???

ked ta nezaujima, tak naco reagujes???
33 
 fotka
hajzelodkosti  3. 1. 2010 11:24
@nikeboy a ty sa uz nauc korektne pisat. Reagujem nato ake picoviny tu pises. Nevies nic o weboch. A to, ze napises, ze "ide pomaly" tak to je ozaj uspech. Hovno si videl, hovno vies a hovno budes vediet a taky sa vzdy do vsetkeho montuju.
34 
 fotka
nikeboy  4. 1. 2010 01:35
@hajzelodkosti chlape sa ti zdaa....mam v hlave viac ako ty....

a co ze napisem ze daco ide pomaly?! ale vydim ze ty patris medzi tiich, co budu aj dve hodiny spekulovat nad tiim, ako dat jeden klinec do steny.
35 
 fotka
nikeboy  4. 1. 2010 02:21
@freedomko prosimta zmas ten moj koment hore, bo toto z nim asi nikdy neskonciii....plssssssssssssssssssss. dakujem.
36 
 fotka
mayo  16. 9. 2010 03:46
Jáááj, znova som sa dobre nasmial
37 
 fotka
mayo  4. 12. 2010 00:40
A zase!
38 
 fotka
fartgas  29. 12. 2010 11:09
Pekneeee
39 
 fotka
antifunebracka  13. 11. 2012 17:47
ja umreeem z tejto konverzacie

btw ty mas na 3cku napisane ze PR smiley:
Napíš svoj komentár