Boruvka: Nie, obycajnym odberom krvi to lekar urcite nezisti. Na THC sa robia specialne testy, ktore su navyse dost drahe, ak sa jedna len o klasicky krvny obraz, pripadne vseobecnu kontrolu urcite to v krvi nezisti aj keby si tam siel na odber nafajceny
Treba urobit specialny test presne na THC, co ti samozrejme robit nebudu. To iste plati aj s mocom.
standardne testy su pre pocet bielych a cervenych krviniek a makro mikro elementy, z toho ti tak zistia lenci mas zapal (ak mas zvyseny pocet leukocytov, tak ho mas), alebo anemiu, alebo znizenie ineho prvku v krvi
nie, kym ti nerobia nieco ine z toxikologickej skupiny. tam pouzivaju inu kalibraciu na stroji a vyskoci im tam nieco, ale kym to nieje specialne poziadane o to tak sa nic nezisti
v zivote!!! to stoji penaze...len tak ti to z normalneho odberu nikdy nezisti to musia byt specialne testy...ale inac ti nemusi ani brat krv staci tvoja moč tam ti to zistia este aj z pred par dni a v krvi dlhsie..ale najdlhsie z korienkov vlasov v ktorych sa to da zistit aj po par rokoch od hu-le-nia....
Mna raz matka zobrala na odber a dala robit krvny obraz a neviem co este vsetko, ale ona povedala ze zrobila aj test na drogy a jak ju poznam tak ona by bola ochotna zaplatit aj viac, ale to uz aasi nezistim, lebo vtedy nemali co zistit......ale asi o mesiac na to som bola chora a tyzden som doma lezala v strachu ze mi daco zistia, lebo som mala ist zasa na krv...a nic...a teraz uz viem ze to nezistia len tak....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Treba urobit specialny test presne na THC, co ti samozrejme robit nebudu. To iste plati aj s mocom.
UZ SOM raz aj chcela ist ale nechcelo sa mi
samozrejme len špeciálnymi testami, bežná sedimetácia a podobne nič neodhalí
v moči je to už omnoho individálnejšie