ked ta má rada tak uz len z toho pocitu ze mozte byt s tebou bude vzrusena,ale vidim ze teba zaujima len to ako zanechat dojem a hrať sa na velkeho čáva.myslím že prvý komentár to vystihuje.
@1@idea Jezis deti...to si naozaj myslite, ze dokazete poznat cloveka po internete? To akurat svedci o vasej povahe...prvy prispevok, ze bol naklad ? Mozno by sa to tak na prvy pohlad zdalo, no neskor si clovek uvedomi, ze ma vobec nepozna...a ze je to iba dalsi infantilny pokus o zviditelnenie sa. Nevolaj ma chlapce, prosim ta dospej a vyjadruj sa k temam, ku ktorim mas co povedat, uprimne ti vopred dakujem. Sudruzka, predstav si, ze moja priatelka dostava orgazmus uz len ked ju bozkavam a hladkam, chcel som len vediet ake su zenske pocity, nic viac, cisto zo zaujimavosti, jej som sa nikdy nepytal Tak ma prosim ta v tvojom veku nepoucuj. A nejde mi o to zanechat dojem, robit sa cavom, ked druhemu chces len to najlepsie z lasky, myslim si, ze na tom nieje nic zle.
@thegodfather tusim si ma odhalil, netuzim po nicom inom iba sa zviditelnit, fuuuh, hned mi je uz lepsie A k teme som sa vyjadrila, predsa. To je moj nazor a to ze sa ti nepaci no sorry no, co uz narobim. A neviem aky vek tu spominas, ked ty sam mas tu napisane 19. A ak mas viac a mas problem ho tu napisat, tak neviem co viac ti mam na to povedat.
@Idea Ked je vyjadrenie k teme to, ze pri mne zena nedosiahne orgazmus, tak to mas teda pekne popletene. V ankete si nehlasovala, v diskusii si riesila mna, nie temu. Hm, a ze je to tvoj nazor? Ako mozes mat nazor na cloveka, ktoreho nepoznas...vlastne mi povedz co si tym komentom chcela dosiahnut...co ti na mne vadi ? Ci si sa len chcela ukazat pred kamaratkami ? Ozaj a nemam 19. Ale vazne, seriozne ma teraz zacalo zaujimat preco si chcela do mna rypar, vazne budem rad ak mi to prezradis, chcem vediet aku motivaciu si mala k takemu konaniu...nuda ?
@Idea ci ta serie, ze som zalozil anketu o orgazme a myslis si, ze som len dalsi z mnoziny "chcem pojebat zenu,ostatne jebem" ? Alebo mas komplexy ? Problemy vo vztahu? Ja neviem, ale vies ako sa budes chovat k druhym, tak sa oni budu chovat k tebe, to 100% plati.
@thegodfather nezda sa ti, ze si trochu protirecis? Pises citujem "A nejde mi o to zanechat dojem, robit sa cavom..." a veta predtym sa chvalis ze, citujem "predstav si, ze moja priatelka dostava orgazmus uz len ked ju bozkavam a hladkam". Najprv si ujasni co chces povedat, ok?
@Idea Ale to nieje chvalenie, to bola reakcia na @4 prispevok ...kazdopadne som sa z tvojej strany nedockal ziadnej adekvatnej odpovede, to je skoda...ale aspon, ze uz nechces pisat, to je fajn, tak ti dam pokoj, pekny den
@Thegodfather ked tvoja priatelka dostava orgazmus uz ako ju bozkavas a hladkas to si s tebou moc neuzije. Dost by som sa zato hanbil, nie je sa cim chvalit. Keby som nebol zadany tak ti poviem posli ju za mnou
@Hajzelodkosti musim ju bozkavat na spravnych miestach a hladkat rovnako...a predsa to nieje len o mne, to je aj o nej co ako preziva...takze by bolo od veci sa chvalit cudzim perim...mas dievcata, ktore orgazmu jednoducho nedosiahnu, moze byt zamilovana po usi a chalan sa moc snazit...chapes, nepride mi to ako chvalenie. Je to fakt Inac som si minule cekoval tvoj profil...ta pesnicka co mas v profile...to si rapoval ty? v poho text, myslienka...presne taky rap mam rad, z cias eNeS
@Thegodfather hadat? Ja si myslim, ze to nie je hadanie, ale akurat povedanie, ze toto co su za prijebane otazky? Naco ti to je? Co robis pracu do skoly o tom? Nedokazes bez toho zit keby si nevedel, ze polovica bab na birdzi sa paci klit orgazmus viac? Toto nikdy nepochopim.
@Hajzelodkosti Dalsi expert, ktory ma pozna. Nebudem ti pisat, prepac, ze som...zabit ma nechces ? Ty to budes mat chalan tazke v zivote, ak sa nenaucis akceptovat ludi, ano aj takych, ktori ti nesadnu.
@Thegodfather neboj nebudem to mat tazke, ja ludi akceptovat viem, ale nie takychto primitivnych vyrastkov ako ty. A konkretnejsie v com by som to mal mat ako tazsie?
@Hajzelodkosti Pozri...ja urcite niesom primitiv, netvrdim ani ze si primitiv ty, ale tvoje reakcie minimalne v tejto teme primitivne posobia...neviem podla coho si usudil, ze som primitiv, ale ozaj prepac, jednoducho ti asi vadim, tak ma pls neries.
Toto je normálna anketa, bez gramatických chýb (okrem nárečového jak, ale to je malichernosť), má hlavu aj pätu... Tak neviem, prečo sa do autora ankety navážate. Keď sa Vám zdá tá anketa poburujúca (očividne sú tu takí) alebo k nej nemáte čo z vlastnej skúsenosti povedať, tak ju ignorujte a nespamujte.
Ja si myslím, že je to ťažko povedať, lebo každá žena je iná. Ale to by si sa musel spýtať priateľky, tá to bude vedieť najlepšie, čo je pre ňu dobre. Podľa mňa aj aj.
@Freedomko Ono to bolo skor myslene tak, ze jedno bez druheho nepride ...napriklad vaginalne nedosiahne ak nieje stimulovany klitoris, holka sa viac uvolni...respektive, ze ich len jeden neuspokojuje... @Kolini hej, pomerne vela zien sa vie "spravit" len cez klitoris.
sakra vy sa zas hadate ja mam dnes riadne fajnovy den takze klud ... holka niesom ale radsej sa jej to opitaj ... ona najlepsie vies jaky ma rada a ak nevie skuste ... lend dotoho bejku nema zmisel sa tu dakoho daco pitat je to tu len sebranka hutiplynou /slovo neviem co znamena ale co uz / cest vynimkam ktorych je tu asi 30-40% ztych co tu vystupuju
jaaaj dobre sa to citalo ....paci sa mi ako teoghotfather ostavas nad vecou a nenehas sa vyprovokovat primitivnymi prispevkami,tvoje argumenty maju naozaj uroven...to je vzacnost
Neviem k čomu je táto naháňačka za orgazmom. Ponižuje to sex na materiálnu úroveň. Jasné, že je dobré, ak sa milovaním dosiahne, ale aby toho boli stále plné časopisy a internet? nejde pri milovaní predsa len o čosi ešte dôležitejšie?
@Jozooo a ze mi to dalo namahy @Stage uplny suhlas, orgazmus beriem uz len ako botku...takych 10% z celeho sexu, ale tym, ze som zalozil takuto anketu nedokazujem, ze ma zaujima len to... A ta nahanacka...no...povedzme, ze je to zaujimava tema
@idea@hajzelodkosti Jezisi, ale ste obaja hnusni....Ste sa zle vyspali ci co?V poslednom case tu kazdy na kazdeho len picuje, clovek aby sa bal zakladat fora ..Ved vlastne preto ani nezakladam
@thegodfather oba su skvele, cez klitoris je orgazmus vsak intenzivnejsi (podla mna)...
@Miluskaaa dakujem, vidim, ze su tu aj ludia, ktori maju zdravy usudok. Btw neboj sa zalozit forum... Vidis ako mne "nakladaju" a co si z toho robim...nic Mozno mali len zly den...neviem, cez net tazko povedat a dakujem za vyjadrenie k teme
paaaane bozeeee... ludia uvedomujete si,v akej ste miestnosti? SEX.... cize asi sa tu ankety budu tykat len tejto temy a to SEXU...
tak ked sa to tu niektorym individuam nepaci,ak sa clovek pyta take otazky, na co sem chodite??!!iba zbytocne rozvirite hladinu nenavisti medzi vsetkymi.. to uz vazne nemate na robote nic lepsie, len kazdemu kydat na jeho vlastne ankety??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
K tomuto odo mna tolko. Peace
Myslim, že viac ti už nemám čo napísať. Pekný deň
Nie to rapovala moja mama.
moj ujco ma 45 , roby tiez furt gramatycke chyby a ma IQ 140
jaj inak odpoved podlamna oboje kombinacie spolu su extremne prijemne
a potom prides na odpoved
@thegodfather oba su skvele, cez klitoris je orgazmus vsak intenzivnejsi (podla mna)...
tak ked sa to tu niektorym individuam nepaci,ak sa clovek pyta take otazky, na co sem chodite??!!iba zbytocne rozvirite hladinu nenavisti medzi vsetkymi.. to uz vazne nemate na robote nic lepsie, len kazdemu kydat na jeho vlastne ankety??
idiotstvo slovenskeho naroda!