Hokej je fakt drsny sport, nech si kazdy hovori co chce, kto aspon sem tam si zahral hokej vie, ze futbal a basketbal su vedla toho pohodove, "bezpecne" sporty... takze pre "tvrdych" chlapov je najzaujimavejsi hokej, ale volil som basketbal, lebo tam ma clovek beh, koordinaciu, techniku, teamovu spolupracu... a ten sport je cisty... tam ked sa protihrac pomaly len dotkne hraca, tak to je foul... takze si treba davat sakra pozor, a ide viac o to, co ma clovek v hlave, a vymyli taktiku, ako, ci sa pretlaci do predu a odrazi hraca
@14 u mňa je to podobné. Ešte pred pár mesiacmi ma bavil viac futbal tak aktívne ako aj pasívne, teraz už pozerávam iba hokej... futbal už len zriedkavo, ale aj tak som sledoval v posledných rokoch len zápasy RMCF a finále LM, keď sa tak nad tým zamyslím
Nevenujem sa ničomu..lebo ma na to nebaví a ani to neviem ani sledovat ale napriklad vzdy ked som na klzisku si uvedomím aky pomaly oproti hokejistom som a chcel by som to aj ja vediet takze mna fascinuje hokej...v tej rychlostnej stranke ale si neviem predstavit sledovat hru..to by som sa asi nudil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
O
K
E
J