Osobne mám zlé skúsenosti, ako odchovanec Photoshopu, keď ma v bývalej robote nútili pracovať s GIMPom (boli to takí sedláci, že si Photoshop nemohli dovoliť =D ). S kopou vecí sa tam robilo inak a len som pri tom hrešil =D
Vrelo odporúčam dať Photoshopu minimálne šancu Ako vektorový odporúčam Corel Draw. Čo vlastne ideš robiť?? Na aký účel zháňaš grafický program?
Osobný názor mám taký že GIMP splna viac než dost a na začiatok je úplne v pohode a k tomu všetkému je ZADARMO čo sa konkurencia nemôže pochváli a po 2 je v češtine čo taktiež nie všetky konkurenčné programy za nemalé peniaze nemajú . Na záver pridám ešte fajnú stránku lepšie povedané fórum ktoré vedie jedna babena ktorá rada pomôže a je to po našom čo taktiež nieje tak časté aby bolo diskusné fórum po Slovensky a to všetko zadarmo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@0 mozes skusit Gimp, ci Zoner (to je na vektori).
Ale aj tak mam nazor, ze pracovat na free software-och je nieco ako profesionalna samovrazda
Vrelo odporúčam dať Photoshopu minimálne šancu Ako vektorový odporúčam Corel Draw. Čo vlastne ideš robiť?? Na aký účel zháňaš grafický program?
» gimp.grafickeprace.info/index.php?sid=7...