Ahojte... mam napisat uvahu na niektory z tychto vyrokov "Je lepsie zhoriet nez vyhasnut" alebo "Aj tisic míľ zacina prvym krokom" ....ktory z nich by ste si vybrali vy? prosim pripiste aj co by v skratke do tej uvahy napisali...lebo ja som uplne v koncoc
@1 preco? pretoze sa opytam ludi ze ktory vyrok by si vybrali a co by tam pisali? ako sorrky ale je to nieco podobne ako ked nevies vyratat priklad z matematiky ides za kamosom a ten ti ukaze aspon jedno z moznych rieseni ..nikde nieje napisane ze na dalsie nemozes prist ty sam...
@8 tak by som sa urcite niekoho opytala...tu neide o to ze sa nedokazem posnazit sama ale o tom ze uz ozaj neviem nic vymysliet... lenze pan dokonaly dokaze vsetko uplne sam....myslis ze tebe nikto v nicom nepomohol? mozes cestne prehlasit ze vsetko co si dokazal vo svojom zivote si dokazal uplne sam? ak ano tak ti gratulujem pretoze si jediny na zemeguli
@8 urcite nie, ale s podobnymi banalitami to urcite porovnavat nemozes
milujem takych ludi, ktori dostanu ulohu a prve co urobia, je, ze si sadnu k pocitacu a napisu nikede na forum: vypocitajte mi tento priklad, prelozte mi tento text, napiste za mna sloh...atd atd
milujem takých ľudí, čo hneď prudia...skús si uvedomiť to, že nie všetci sme rovnaký, nie každý dokáže napísať úvahu na nejaký výrok, nie každý dokáže narábať so slovami...tak isto ako nie každý vie spraviť salto...proste keď na to človek nemá tak mu treba pomôcť...a nie hneď prudiť...a nepísala nič ohladom toho, že by jej to mal niekto napísať...chcela s tým POMOCŤ
skús sa opreť o nejakú pre teba významnú udalosť...čo ja viem po 9 ročníku výber školy a neľahké začiatky...alebo proste o niečom, kde si sa nevedela rozhodnúť a spraviť ten prvý krok bolo najťažšie
@14 A ty byvas u nas? ako vies ci som nezacala pisat??, keby ta to zaujimalo zacala som pisat a skoncila som pri 5 vetach ..neviem sa dalej pohnut a ani nemam ziaden napad ako by sa to dalo rozvit tak hladam inspiracie...
@15 dakujem ze si sa ma zastal... bola to tiez jedna z moznosti nad ktorou som uvazovala ...alebo este nieco s takym ze urobis chybu a musis urobit ten prvy krok k naprave.... och ked ja nemam rada slohy proste to nieje ako matika kde sa mozem odreagovat ..
vieš čítať napísaný text?? NECHCELA OD NIKOHO ABY TO ZA ŇU NAPÍSAL...chcela pomôcť so záchytnými bodmi...kapišto?? nie? ok...napíše do fóra: chcem vedeť salto vie s tým niekto pomôcť?? a človek jej odpovie: no mám tu pár základných tipov ako na to...už chápeš?
@tesfaye ÚVAHA ma myslim cosi spolocne s uvazovanim...inak aj zamyslenim.
pripada ti ako uvazovanie, ze na net napises: "prosim pripiste aj co by v skratke do tej uvahy napisali...lebo ja som uplne v koncoch a nemam sa o co opriet" ???
@peter piper ... súhlasím. To je problém tejto doby, kde je väčšina mladých ... dementná. Sloh a podobné veci, kde je potrebná kreativita sú pre nich nočnou morou.
Nemá to fantáziu, kreativitu, improvizovat to nevie... len tie nadávky, hip-hop a podobné kraviny... len to ich zaujíma ... ach toto je život v takejto kolonii ^^; ..hamba hamba
pootvoriť dvere ti niekto môže...trošku som ju naviedol ostatné je na nej...a fakt ti gratulujem k tomu, že si nikdy pri svojej práci nepotreboval pomoc iných...fakt si frajer (neni to ironicky)
usudzujem, že ty sa nepovažuješ za dementnú mládež čo?? ty si ten maják inteligencie, bašta poznania, perla medzi hovnami...som rád, že ťa poznávam...to že sa ohlupuje mládež to je fakt, ale myslím si že strielaš opačným smerom
kreativita a nadávky sa nejako vylučujú?? môžem ti veľmi kreatívne vynadať...
hip-hop...nooo tak na niečo to treba zvaliť
a ešte ku kreativite...kreativita je dar...tak isto môžeš byť hocijako kreatívny keď nemáš pohybové nadanie...tak to spomínané salto nespravíš...
@25 tú, ktorá sa najskôr pokúsi o niečo sama a potom až potom si chce dať poradiť. A nie tú ktorá má napisané z práce 0,36% a už hladá niekoho
aj ja ťa rád spoznávam ... dík za to poetické zoznámenie
- a ku kreativite... to pozor. Každí človek je kreatívny, len v nejakom inom obore, ale dá sa to preniesť a nech sa o to pokúsi a nech až potom žiada o pomoc. Takto sa to nikdy nenaučí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ludia sa uz ozaj v nicom nedokazu posnazit sami?
hanba dnesnej dobe
milujem takych ludi, ktori dostanu ulohu a prve co urobia, je, ze si sadnu k pocitacu a napisu nikede na forum: vypocitajte mi tento priklad, prelozte mi tento text, napiste za mna sloh...atd atd
fakt sa ukazuje kvalita dotycnej osoby
milujem takých ľudí, čo hneď prudia...skús si uvedomiť to, že nie všetci sme rovnaký, nie každý dokáže napísať úvahu na nejaký výrok, nie každý dokáže narábať so slovami...tak isto ako nie každý vie spraviť salto...proste keď na to človek nemá tak mu treba pomôcť...a nie hneď prudiť...a nepísala nič ohladom toho, že by jej to mal niekto napísať...chcela s tým POMOCŤ
@Barbarka0503
skús sa opreť o nejakú pre teba významnú udalosť...čo ja viem po 9 ročníku výber školy a neľahké začiatky...alebo proste o niečom, kde si sa nevedela rozhodnúť a spraviť ten prvý krok bolo najťažšie
jaj a písal som o tom druhom výroku..."Aj tisic míľ zacina prvym krokom"
tak si to myslel?
vieš čítať napísaný text?? NECHCELA OD NIKOHO ABY TO ZA ŇU NAPÍSAL...chcela pomôcť so záchytnými bodmi...kapišto?? nie? ok...napíše do fóra: chcem vedeť salto vie s tým niekto pomôcť?? a človek jej odpovie: no mám tu pár základných tipov ako na to...už chápeš?
@barbarka0503
neni zač každý sme na niečo iné...ja by som potreboval tiež pomôcť s matikou...našťastie ju nemám..
v podstate toho výroku ide o to, že prvý krok je najťažší resp. najdôležitejší
fuh ale dosť ťažké výroky
pripada ti ako uvazovanie, ze na net napises: "prosim pripiste aj co by v skratke do tej uvahy napisali...lebo ja som uplne v koncoch a nemam sa o co opriet" ???
lebo mne to pripada ako obycajna lenivost.
Nemá to fantáziu, kreativitu, improvizovat to nevie... len tie nadávky, hip-hop a podobné kraviny... len to ich zaujíma ... ach toto je život v takejto kolonii ^^; ..hamba hamba
pootvoriť dvere ti niekto môže...trošku som ju naviedol ostatné je na nej...a fakt ti gratulujem k tomu, že si nikdy pri svojej práci nepotreboval pomoc iných...fakt si frajer (neni to ironicky)
@luko141
usudzujem, že ty sa nepovažuješ za dementnú mládež čo?? ty si ten maják inteligencie, bašta poznania, perla medzi hovnami...som rád, že ťa poznávam...to že sa ohlupuje mládež to je fakt, ale myslím si že strielaš opačným smerom
kreativita a nadávky sa nejako vylučujú?? môžem ti veľmi kreatívne vynadať...
hip-hop...nooo tak na niečo to treba zvaliť
a ešte ku kreativite...kreativita je dar...tak isto môžeš byť hocijako kreatívny keď nemáš pohybové nadanie...tak to spomínané salto nespravíš...
aj ja ťa rád spoznávam ... dík za to poetické zoznámenie
- a ku kreativite... to pozor. Každí človek je kreatívny, len v nejakom inom obore, ale dá sa to preniesť a nech sa o to pokúsi a nech až potom žiada o pomoc. Takto sa to nikdy nenaučí.