cawte chcel by som sa vas opytat ze kolko mam cvicit denne aby so mal vysportovane brucho ruky prsia a nohy a hlavne j co mam cvicit, do posilky nechodim takze nejake cviky dma co by sa dali robit... diki
Na to aby si bol dobre vyformovany bud nejaky sport pravidelne alebo ta posilovna. Taketo veci co tu spomenuli su na kondiciu, svaly naberes len v posilke alebo silovym sportom...
kliky, brusaky, drepy, kup si hrazdu na dvere. Zober si 2l flse ale tej istej znacky. nalej tam vody a musis ich mat minimalne 6 flias. tri flase zlep do kopy aby drzali. A tie ostatne flase tiez. A mas na svete 6Kg cinky. Bud budes cvicit biceps alebo tricpes. A da sa aj prsia cvicit a zase budes musiet porozmysalt ci ich mat do boku alebo rovno nabuchane. a ak rovno tak si lahnes trebasrs na taburetkua budes dvihat ruky pred seba s cinkami a hore dole. ak do boku tak rukami za hlavu a pred seba mam pocit. ak to je tak. Poom si musis trenovat aj chrbtove svalstvo le to mas v tej hrazde. ak hrazdu nemas. tak si treba lahnut na brucho a dvihat sa hore ale nohy su dole svihas sa len a len telom. co ti este poradit? toto robit asi denne 1-2 hodiny a behom mesiaca si fit podla mna. ale tak kliky 50-80, drepy 100-200, brusaky zacni od 50 a potom sa premakaj az na 300? ja som zvladol najviac 200 ale potom som len lahol a nevladal som sa ani zodvihnut
no ked cvicis tak pouzivaj cinky pri cviceni ci uz robis kliky drepy, alebo brusaky...a zavisy ci chhces nabrat na vahe, alebo si svally pekne vyrisovat....ked chces nabrat na vahe tak zer jak kokot....kym sa neposeres.....a musis cvicit pravidelne aspon po 20 minut denne....ako ja po tyzdni si musis dat rocnu pauzu a nezabudni na to pivo a drogy=D
brusaky davaj ale s napnutym bruchom a nechod az na zem iba k noham a staci 10cmnadzemou ked uz ideshore ked si pustis hudbujak ja takda 200 takych s napnutym a ani nevies a efekt uvidis za take 2 tyzdne najneskor
Nikto netusi aku mas vysku, vahu, tak ti tazko poradit. Ale ak chces byt korba, tak bez posilky a steroidov a podobnych sraciek nemas sancu.
Na rysovanie mas kliky, brusaky, hrazdu, beh. Ale s tym len co to vyrysujes a kondicku spravis. Ked to skombinujes s kvalitnou stravou (bielkoviny, atp) trochu naberes aj na objeme, ale nic extra.
zacni do posilky ....ako s klikov naberies suprovu kondicku aj z brusakov a nezabudaj na hrazdu ale nie nic extremne ....ja som tak robil rpedtym nez som zacal chodit do posilky ...a hlavne nevyhybaj sa fyzickej praci
Cawko ze tie flase nelep naco je to na blbost, optimalne cvicenie je zo svojou vahou, cize namiesto flas sa volakde zaves na tyc a dvihaj svoju vlastnu vahu, rob kliky, brusaky, behaj, a aj bycikel je fajnovy, a vzdycky rob strecing pred aj po cvicini to sa ti vtedy svaly rozpumpuju a lepsie sa cvici a nezabudni pit vodu tu treba, neboj nieco o tom viem cvicim 3 roky mam 17 rokov a dvihnem na tlaky(bench press) 115 kg
musíš za deň spraviť veľmi veľa brušákov a klikov, keď som netrénoval v klube kvoli problemom tak za týždeň som zvládal aj 2000 klikov, každý deň cca 300 ich bolo a mal som parádný výrys ramien,chrbtu a pŕs
eh..mam 14 rokov takze posilka tazko som pomerne dost chudy a cel by som pribrat, ale necem byt plny tuku ..no zopar krat som "posilovanie" uz skusal, ale stale ma to prestalo bavit pretoze som nevidel vobec ziadny vysledok no nwm..asi to skusim opat..nenasla by sa nejaka stranka, kde aspon trocha preberaju posilovanie teenagerov bez nutnosti navstevi fitka??
avaster muscle-fitness.sk ronnie.cz alebo skoc na pokeci do miestnosti bodybuilding aa tam sa spytaj len tam musis natrafit na takych fajn chalanov bo niektory ti neodpovedia ...
#24 pamataj posilovanie je dlhodoby proces...nemozes za tyzden chciet byt ako bedna...musis byt trpezlivy a vysledky sa dostavia...vela jedz...cca kazde 3 hodiny to je jedno co aj ked len jablko,proste snaz sa jest tak aby si nikdy za den nebol hladny...a vela papaj papaj papaj hlavne bielkoviny,jogurty,ryza kuracie maso...bla bla...naberes na vahe a potom tie tuky premenis na svalovu hmotu...skus len tak pocvicievat doma...a ked sa ti zo stravy nebude darit pribrat...tak si kup GAINER...z toho priberes dost a premenis to na svalstvo...ale najprv sa snaz pribrat zo stravy !!!!! to je najprirodzenejsia a najlepsia cesta...potom je uz na tebe ako sa budes snazit...a ako bolo spomenute necvic nikdy dva dni po sebe tu istu partiu svalstva....mozem ti spravit ak chces aj nejaky ten treningovy plan tyzdnovy(domace cvicenie(aj bez ciniek),das mi vahu a vysku...a mozem ti spravit
Treba chodit do posilky, doma je to hovno podla mna.
S vlastnou vahou alebo s cinkou kera vazi 6 kilov toho vela nenacvicis.
A co ja ked potrebujem 24 kg jednorucky ? Potom si mam zlepit 12 flas
Ale ne, v poho. S tymi flaskami som cvicil ked som bol mali. Ale teraz posilovna.
3x do tyzdna ideal. Ja chodim pondelok, streda a piatok.
Vzdy si nechavaj jeden den pauzu. Snaz sa v tej posilke co najviac cvicit, uplne sa znic, a jeden den nechaj svaly odpocivat, aby sa mohli regenerovat a hlavne aby mohli rast.
Co sa tyka jedla, podla toho aku mas postavu. Ked si chudy ako lata, odporucam vela jest, skus hroznovy cukor, je lacny a velmi ale velmi kaloricky. Ovsem musis cvicit inac sa s toho bude robit tuk a nie svaly.
Pokial si akurat, tak nic extra jest nemusis.
A pokial mas brucho alebo si tucny , tak to mas jedno. Bude sa ty premienat uz existujuci tuk na svaly. Pravdupovediac, ludia co su tucnejsi to maju lahsie, pretoze im maju s coho rast svaly.
nazdar, volam sa Vlado a zijem v UK, mam 170 cm a 63 kg, mam 30 rokov a v mladosti som mal problem pribrat na vahe, teraz uz priberam, ale chcel by som viac,no, viac sa mi to uklada do brucha. Rad by som ta poprosil, ci je mozne zohnat ten pripravok, ktory si tu niekde spominal na pribratie aj tu v UK a ci by si mi nemohol zostavit aj nejaky plan, ako zacat doma cvicit a trsoka upevnit cele telo a vyrysovat ho. Nikdy som necvicil, takze nemam ani kondicku. Moj email je: vlado29sheff@azet.sk. Ak chces, mozem ti poslat aj fotku mojho tela, aby si mal predstavu. Diky moc a prosim ta, ozvi sa mi, budem velmi rad. Vlado.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A nezabudni na pivo
Mometálne zvládnem 30 klikov a 30 brušákov na to že som začal v pondelok to ujde ale ešte som len také lajno Zajtra lepím flaše
Na rysovanie mas kliky, brusaky, hrazdu, beh. Ale s tym len co to vyrysujes a kondicku spravis. Ked to skombinujes s kvalitnou stravou (bielkoviny, atp) trochu naberes aj na objeme, ale nic extra.
no nist moc s 200 brusakmi....moj rekord je neco nad 600 (potom som to prestal pocitat)
a co som ja cvicil, tak to trvalo cca 2 hodiny. viac ani neje velmi zdrave.
S vlastnou vahou alebo s cinkou kera vazi 6 kilov toho vela nenacvicis.
A co ja ked potrebujem 24 kg jednorucky ? Potom si mam zlepit 12 flas
Ale ne, v poho. S tymi flaskami som cvicil ked som bol mali. Ale teraz posilovna.
3x do tyzdna ideal. Ja chodim pondelok, streda a piatok.
Vzdy si nechavaj jeden den pauzu. Snaz sa v tej posilke co najviac cvicit, uplne sa znic, a jeden den nechaj svaly odpocivat, aby sa mohli regenerovat a hlavne aby mohli rast.
Co sa tyka jedla, podla toho aku mas postavu. Ked si chudy ako lata, odporucam vela jest, skus hroznovy cukor, je lacny a velmi ale velmi kaloricky. Ovsem musis cvicit inac sa s toho bude robit tuk a nie svaly.
Pokial si akurat, tak nic extra jest nemusis.
A pokial mas brucho alebo si tucny , tak to mas jedno. Bude sa ty premienat uz existujuci tuk na svaly. Pravdupovediac, ludia co su tucnejsi to maju lahsie, pretoze im maju s coho rast svaly.