@fenomen84 lipo 6 je dosť silný spalovač ak si ešte pred tým nemal skúsenosť zo spalovačom nešiel by som doňho nevravím že je silný na redukciu váhy ale má vysoký obsah kofeínu a iných látoch na ktoré keď nie si naučený tak je dosť silný nebudeš spávať a ak chceš spalovač tak musíš hlavne upraviť stravu + kardio inač ti to je úplne zbytočné. Cvičíš ? Máš upravenú stravu?
pozor! spaľovač ťa môže aj zabiť, určite sa preto poraď s tvojím obvodným lekárom...tak isto záleží na tom či si doteraz naberal objem a chceš sa vyrysovať, alebo chceš proste len schudnúť, pretože spaľovače nie sú pre slabé povahy a môžu vyradiť z činnosti tvoje srdce...ak sa pre spaľovač rozhodneš, určite ti odporúčam Lipo 6X, pretože klasický Lipo 6 nie je tak efektívny a nedosiahneš s ním také výsledky...a až to začneš užívať, priprav sa nato že sa budeš nadmerne potiť, budeš mávať závraty a budeš často pociťovať nevoľnosť...podľa mňa ak nie si profesionálny kulturista, tak sa spaľovaču radšej vyhni a rob workout...
spaľovač tukov???---to je debilina...žiadny poriadny spaľovač tokov nie je taký, ako keď budete spotrebúvať menej kJ, piť pravidelne a mať kondíciu...napr. behať tak hodinku, cvičiť...toto vám pomože určite...nie tie hlúpe somariny, ktorých je tu na internete každý deň viac...a ak aj schudnete takto spaľovačom tukov, tak to na 100% nebude zdravšie ako to čo som tu napísala...veď sa vám tým môže poškodiť aj zdravie!...najprv zvážte do akej kaše idete!...
@pigeonkevin moja zlatá tu nieje reč o tabletkách na chudnutie ani podobných somarinách ... profesionálne spalovače sa používajú v kulturistike už dlhšiu dobu a používajú to aj najlepší kulturisti na svete a zaberjú , len si treba uvedomiť že je to stále len doplnok ktorý upraví metabolizmus a podobne ....
spravte si doma zelený čaj zo sáčku, aj to pomôže, keĎ budete mať dosť pohybu, ja ho pijem už min. 4 roky denne, za ten čas som cvičením pribral 15 kg a tehličky zostali ......ale všetko treba s mierou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov