ahojte .. mam taky menši problem , mal som pohlavny styk s kamoškou a jak som sa išiel urobit tak som sa urobil von samozrejme .. no ona mi povedala ze trocha citili ze som dal aj do nej .. no ak ano tak len minimum maximalne , tabletku si nedala a teraz
ešte si píšeš aj dušanko 12, kto vie či tých 12 rokov aj nemáš, taká blbosť ako brno čo si tu popísal, veď ona si z teba určite robí srandu a nemá aj ona 12 rokov?
okolo 30. oktorba odomňa čakajte podobnú diskusiu..veď načo budem behať po tehotenský keď ľudia na birdzi vidia všetkým do maternice a môžu predpovedať ai či to bude chlapec alebo dievčatko.
@dusanko12 ked taketo veci nevies, tak to prosim ta nerob... 20rocny chlap aby sa vedel ovladnut a vedel, kam to dal? sory, podcenujem mozno.. ale neverim, ako zenska by som to neriskovala... chlapovi to moze byt jedno v podstate a ja zostanem tehotna? .. no pche.. kondomy nie su take drahe
osobne nemáš sa čoho báť, otehotnieť nieje zasa až také jenoduché, dievča musí mať ovulačné dni, spermia musí nájisť uvolnené vajíčko na ceste do maternice atď... mnohým párom sa nepodarí oplodniť ani po niekolkých pokusoch... keďže dievčatá necítia svoju ovuláciu, ak chcú otehotnieť jednoducho musia často súložiť... no počas ovulácie sú aj tak nadržanejšie... takže čo sa týka teba ak ti aj niečo ušlo je takmer nulová pravdepodobnosť že otehotnie... (aj keď náhoda je sviňa)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
tak dovtedy chodíš z krčahom po vodu, kým sa neroztrepe (či ako to je)
Môže otehotnieť, áno. Spermie sa dokonca do ženy dostávajú aj mimo orgazmu.
v tom prípade len tak ďalej
Ty si fakt že dement že nevieš či si sa sa do nej spravil alebo nie? Nech si da raščej da talbetku po nech sa nenarodi decko s demgtnymi gemni
a k téme, áno je tam istá šanca a dokonca, keď aj tie krámy dostane, tak to neznamená na 100%, že nie je tehotná
co teraz poriesis?
pockaj a uvidis.
osobne nemáš sa čoho báť, otehotnieť nieje zasa až také jenoduché, dievča musí mať ovulačné dni, spermia musí nájisť uvolnené vajíčko na ceste do maternice atď... mnohým párom sa nepodarí oplodniť ani po niekolkých pokusoch... keďže dievčatá necítia svoju ovuláciu, ak chcú otehotnieť jednoducho musia často súložiť... no počas ovulácie sú aj tak nadržanejšie... takže čo sa týka teba ak ti aj niečo ušlo je takmer nulová pravdepodobnosť že otehotnie... (aj keď náhoda je sviňa)