treba si to dobre premyslieť a vtedy je to na osoh. Načo ostávať pri niekom, kto zato nestojí. Stále je to risk, ale ked si nenašla, čo hľadáš tak odíd rozhodne.
Či sa nebodaj riadiš pravidlom -lepší vrabec v hrsti...?
@7 takto popíšem ti to bližšie chodím s jedným chalanom už asi 3 mesiace je skvelý snaží sa aby som bola štastná ale mam ten pocit,že už to nieje to čo na začiatku rozumieš nie?
NIc nieje tak ako predtym nemozes ocakavat ze to bude stale rovnake . Zamysli sa ci ti len nejde oto uzit si este , alebo o to skusit ci nenajdes nieco lepsie ... a mozno sa len niecoho bojis , kazdopadne ti tu nikto nepomoze rozhodnut sa , takze ti ani nebudem vraviet ci je to spravne , alebo nie proste si skus uvedomit preco nad tym vskutocnosti rozmyslas , ci si skutocne stastna a tm myslim ci ti jeho spolocnost prinasa radost , pretoze v kazdom vztahu nemozes byt vkuse stastna takze vela stastia dievca a nezabudni ze spravnost kazdeho rozhodnutia sa moze ukazat az po dlhsej dobe
hmm vecinou to byva tak ze jednemu z dvojice prepne a ten co mu prepne a neha toho druheho po dlhom case doleze...sveta skusenost...takze asi tak..preto racej si dobre premyslet co robim dopredu nes potom lutovat bo potom us je neskoro
uff nechcel by som byt teraz v kozi toho chalana :S
jedine co asi mozem povedat je:
"nikdy neopusti niekoho koho mas rad kvoli inemu, lebo ten kvoli ktoremu si ho opustila ta opusti kvoli inej"
Je to len na tebe....ide o to v com mas pochybnosti....pokial ho nemas rada ako na zaciatku vztahu tak je zbytocne v takomto vztahu ktory ta nenaplna ostat, pokial ho chces opustit kvoli inemu plati to co som napisal a pokial mas pocit, ze by si mohla najst lepsieho tiez nie je bohvieco, ba dokonca mozno budes hladat nieco co nie je a stratis to co si v skutocnosti chcela...
Osobne som tiez uvazoval o tom ake by to bolo mat priatelku s ktorou by som bol stastny, ale napriek tomu by ma lakalo skusit to este s inou, vyskusat aj ine vztahy hoci na druhej strane je tam stale to riziko, ze tie ostatne by neboli take ako by bol ten s tou prvou....
Clovek ma vzdy pochybnosti, vzdy sa snazi ist za niecim lepsim, vzdy je nieco co ta laka hladat to, ale poloz si otazku ci je ozaj hodne hladat nieco co nie je, to by bola ako vyprava za neexistujucim pokladom....
Kazdopadne sa treba drzat overenych veci a nie zabijat cas nahananim kadejakych mytov, ktore ta nikam nedovedu...
@kolini lenze logika a city su dve velmi odlisne veci . A ak ta smiem poprosit nespravaj sa tu ku mne ako keby som bol nejaky sprostacik omnoho mladsi od teba , pretoze tak mi to vyznelo . vdaka
@kolini aha takze ked ty budes mat dievca a nahodou ta zaujme ina co i len na okamzik , opustis ju ?
Z tejto druhej vety mam pocit ze to tak malo vyzniet . Vies mnoho ludi tu ukazuje ako im je vsetko jedno , co si kto mysli , ake ma dojmy s takymto pristupom to asi dotiahnes daleko , bohuzial ...
nie pretoze ja tu svoju milujem a ina ma nezaujima.. ja som skratka taky.. aj ked som mal ine tak ma dalsie skratka nezaujimali..
Z tej druhej vety by si mal pochopit ze by si sa skor mal vo svojej reakcii na moj prispevok sustredit na moj nazor k danej teme a nie hladat co i len naznak spochybnenia tvojej osoby za ktoru by si ma chcel velmi ochotne sprdnut ako vidim
@kolini aleto nebola odpoved na otazku . Ale tak beriem to tak ze zvlastnych skusenosti nebudes schopny na nu odpovedat co je vcelku mile v tomto pripade , kedze sa rozpravame zrovna o tomto
Ale tak si jeden z mala a to neznamena ze len tak malo ludi ozaj miluje , ja staleniesom rozhodnuty ci s tebou suhlasim alebo nie , mozno sa len bojim toho co by to mojom pripade znamenalo , aj ked by mi to uz par dni mohlo byt jedno a nerad by som to rozvadzal
NIc v zlom , nepotrebujem ludi sprdavat , radsej sa ich snazim pochopit , asi som len unaveny uz dnes a vidim intoleranciu aj tam kde nieje takze prepac , narocny den ...
@kolini fuf chybycka v logike , pretoze si vravel ze by si ju asi nemiloval kebyze rozmyslas o inej ale nie , nebudem ta chytat za slovicka , pretoze to nema aj tak vyznam a mysim ze chapem ako si to myslel .
NJn uz prestanem prisaham
neboj ja viem ze nemusim a to dalsie je nadlho a pochopitelne sa mi o tom zle rozprava a toboz nie na verejnosti
Nuze, mne sa stala taka pekna vec, ze polroka som mala isteho chlapa.. A mala som nejednu prilezitost sa nanho vykaslat a ist za niekym inym, lenze nespravila som to, pretoze som ho lubila. No, a potom ma on nechal hned kvoli prvej co mu prisla pod ruku. Dobre nie? Ale tak, stava sa.
Ale na tvojom mieste, @stanka18 , by som dala na slova, kt. zo seba vypustil @freedomko : "ked mas nemen... ked nebudes mat hladaj.."
Ano nechala som ale nie kvoli niekomu inemu. Proste len tak, otvorili sa mi oci (teda mama mi dala okuliare ktore casto nenosim a povedala nech sa ne neho este raz pozrem) a som rada. Sice uz stvrt roka nemam nikoho, ale akosi mi to nechyba
musis si to nechat prejst v hlave ja som sa tez chcel rozist s jednou lebo otravovala u mna kazdy den nebol som s nou yzden a nepovedal som jej ze dem prec ona sa urazila a rozisla sa so mnou ale bola to truba
to zalezi od situacie v akej sii....ak to ma niekomu pomoct tak je to urcite dobree...ale ak ti to ma ublizit ..a ak to ma ublizit inym tak to urcite dobre neni...ale tak rozhodnut samusiš sama...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Či sa nebodaj riadiš pravidlom -lepší vrabec v hrsti...?
musis to popisat blizsie takto ti nikto nevie poradit
na zaciatku ste obaja pochopitelne z toho cely paf .. ale ak je skvely a snazi sa aby si bola stastna tak niet o com.. sama si si odpovedala...
a mozno ze to ze sa snazi aby si mala vo vztahu vsetko co mas mat ti dava pocit stereotypu..
zacni si ho viac vazit a prestan s bocnymi umyslami...
nikto ma aj tak nechape... proste ked mas nemen... ked nebudes mat hladaj..
jedine co asi mozem povedat je:
"nikdy neopusti niekoho koho mas rad kvoli inemu, lebo ten kvoli ktoremu si ho opustila ta opusti kvoli inej"
Je to len na tebe....ide o to v com mas pochybnosti....pokial ho nemas rada ako na zaciatku vztahu tak je zbytocne v takomto vztahu ktory ta nenaplna ostat, pokial ho chces opustit kvoli inemu plati to co som napisal a pokial mas pocit, ze by si mohla najst lepsieho tiez nie je bohvieco, ba dokonca mozno budes hladat nieco co nie je a stratis to co si v skutocnosti chcela...
Osobne som tiez uvazoval o tom ake by to bolo mat priatelku s ktorou by som bol stastny, ale napriek tomu by ma lakalo skusit to este s inou, vyskusat aj ine vztahy hoci na druhej strane je tam stale to riziko, ze tie ostatne by neboli take ako by bol ten s tou prvou....
Clovek ma vzdy pochybnosti, vzdy sa snazi ist za niecim lepsim, vzdy je nieco co ta laka hladat to, ale poloz si otazku ci je ozaj hodne hladat nieco co nie je, to by bola ako vyprava za neexistujucim pokladom....
Kazdopadne sa treba drzat overenych veci a nie zabijat cas nahananim kadejakych mytov, ktore ta nikam nedovedu...
ak niekoho milujem tak nemyslim na ineho..logika..
logika z toho hladiska ak si niekoho miloval tak uz musis automaticky vediet ze ak niekomu patri tvoje srdce tak na ine skratka nepomyslis
a to je tvoj problem ako ti to vyznelo
Z tejto druhej vety mam pocit ze to tak malo vyzniet . Vies mnoho ludi tu ukazuje ako im je vsetko jedno , co si kto mysli , ake ma dojmy s takymto pristupom to asi dotiahnes daleko , bohuzial ...
nie pretoze ja tu svoju milujem a ina ma nezaujima.. ja som skratka taky.. aj ked som mal ine tak ma dalsie skratka nezaujimali..
Z tej druhej vety by si mal pochopit ze by si sa skor mal vo svojej reakcii na moj prispevok sustredit na moj nazor k danej teme a nie hladat co i len naznak spochybnenia tvojej osoby za ktoru by si ma chcel velmi ochotne sprdnut ako vidim
Ale tak si jeden z mala a to neznamena ze len tak malo ludi ozaj miluje , ja staleniesom rozhodnuty ci s tebou suhlasim alebo nie , mozno sa len bojim toho co by to mojom pripade znamenalo , aj ked by mi to uz par dni mohlo byt jedno a nerad by som to rozvadzal
NIc v zlom , nepotrebujem ludi sprdavat , radsej sa ich snazim pochopit , asi som len unaveny uz dnes a vidim intoleranciu aj tam kde nieje takze prepac , narocny den ...
neopustil by som ju.. ale urcite by som rozmyslal nad tym ci ju este lubim alebo ci je stale fyzicky atraktivna pre mna..
nerozmyslaj zas tak extremne
nemusis suhlasit ja netusim ci si niekoho miloval a ci sa ti uz nieco take stalo..alebo sa na to pozeras cisto teoreticky
city sa menia, a ked si človek nevie vážiť druhého dojde čas, ked z tej lásky neostane nič
NJn uz prestanem prisaham
neboj ja viem ze nemusim a to dalsie je nadlho a pochopitelne sa mi o tom zle rozprava a toboz nie na verejnosti
kazdy ti povie svoj nazor na zaklade svojich skusenosti
a kazdy ma ine skusenosti..a preto je zbytocne suhlasit s nazorom niekoho kto zazil nieco ine nez ty
no nic..tuto debatu uzatvaram s tym ze sa idem ponorit do perin s cielom zaspat..
adios amigo
Nuze, mne sa stala taka pekna vec, ze polroka som mala isteho chlapa.. A mala som nejednu prilezitost sa nanho vykaslat a ist za niekym inym, lenze nespravila som to, pretoze som ho lubila. No, a potom ma on nechal hned kvoli prvej co mu prisla pod ruku. Dobre nie? Ale tak, stava sa.
Ale na tvojom mieste, @stanka18 , by som dala na slova, kt. zo seba vypustil @freedomko : "ked mas nemen... ked nebudes mat hladaj.."
sranda s tymi zavinacmi
@nrcka aspon ze to beries s nadlhadom