ten film robia dokonalym strihy...je..ja neviem, ten film je tak..bolavy...je to genialny film...ale vraj sa vela veci lisi od knihy, kniha je vraj perfektna moc moc...
bohovsky film,druhy moj naj po mechanickom pomaranci.po konci...no ako to povedat..asi 5 minut som cumela na titulky jak prihoreta,z mojej "inej dimenzie" ma prebral az brat (si chudak musel myslet ze ma psychicky narusenu sestru ked com ticho cumela na titulky bez ziadnych reakcii .
ta konecna scena bola proste ciste PSYCHO inak sa to ani opisat neda,tie strihy medzi jednotlivymi postavami boli proste ohromne,take rychle ze z toho zachvilu zblbnete je to jeden z filmov ktoremu by som nedala vekovu hranicu pristupnosti, pekne by som ho pustala deckam na zakladnej skole aby videli nasledky toho ked sa niekt rozhodne pre zivot s drogami..tod vsio z mojej strany
je to moj najoblubenejsi film...vazne uplne ma dostal, na konci som ho xcela uz zatvorit, citila som sa hrozne zle, nevedela som vobec preco...proste som to tak citila, ked skoncil asi dve hodiny som strasne plakala, ani kamarat ma nedokazal upokojit, a to mi pisal moje oblubene vtipy a to je uz sila !!!
Ja som ten film pozerala na prvom dojazde cize ma to dost zobralo ked som videla ako to pojde dalej a ako tie moje exprerimenty mozu skoncit..
Je to jeden z mojich najoblubenejsich filmov no je tam jedna vec ktora nesedi.. ked ukazovali tych chlapcov ako si strielali H tak ukazali zrenicky ako sa rozsiria a tym to dost pokaslali.. pretoze pri H sa zrenicky nerozsiruju ale zuzuju na velkost spendlikovej hlavicky.. toto jedine mi tam vadlo inac je to pecka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
2.Ja som pri nejakých častiach plakal ale najviac som sa rozreval pri konci.Nešiel som spať a plakal som ešte na posteli do nejakej druhej rána.
3.Prežíval som ho zo smutnými pocitmi a emocionálne.
4.Pri konci som reval a moc.
5.Koniec ma dostal tak že som skoro ani nedýchal a myslel že umriem bolo to hrozne depresívne.
6.po filme som si sadol na postel a 4hodiny reval.
7.Hrozne emocionálne a také ako keby som nemal žiadne
inac brutalny film... stal za pozretie.
2. nepovedal by som ze ma dojal... v tom case som podobnych videl viac a skor by som povedal ze ma prebrali.
3. tlacil som si do tlamy pukance alebo nejak podobne
4. na konci som vypol prehravac a siel spat
5. sakra nedostal ma na kolena. proste to je pravda a je to tak...
6. pri konci, po konci... neviem
7. bolo 01:23 rano, mal som pocit silnej unavy
ta konecna scena bola proste ciste PSYCHO inak sa to ani opisat neda,tie strihy medzi jednotlivymi postavami boli proste ohromne,take rychle ze z toho zachvilu zblbnete je to jeden z filmov ktoremu by som nedala vekovu hranicu pristupnosti, pekne by som ho pustala deckam na zakladnej skole aby videli nasledky toho ked sa niekt rozhodne pre zivot s drogami..tod vsio z mojej strany
Je to jeden z mojich najoblubenejsich filmov no je tam jedna vec ktora nesedi.. ked ukazovali tych chlapcov ako si strielali H tak ukazali zrenicky ako sa rozsiria a tym to dost pokaslali.. pretoze pri H sa zrenicky nerozsiruju ale zuzuju na velkost spendlikovej hlavicky.. toto jedine mi tam vadlo inac je to pecka