No ja som už dávnejšie založil jednu diskusiu s touto témou ale už je vymazaná. Boli tam názori aj od báb, že je to normálne. Ja to tvrdím tiež. Buď úplne kľudná. Nenájdeš si takého čo by sa niekedy neotočil. Ale veď aj ty určite mrkáš na iných chalanov.
presne katey,ako podla mna na tom nieje nic zle je to ludske sa otocit aj ked idem a widim dakeho brutaal typka tak mi idu oci wypadnut ale je to iba o krase...mojho by som enwymenila za nic....ale tak troxa sa pokoxat je ludske podla mna:o)
to je podla mna uplne normalne ked sa chlap otoci za peknou zenou pretoze to je priroda a tomu uz asi nikto nezabrani ibaze keby bol gay ale to sa zasa otoci za peknym chlapom a takisto kazda zena sa otoci za peknym chlapom len sa to tak neriesi a urcite to nie je dovod na hadku alebo ziarlivost
Je to normalne aj baby sa pozeraju po chalanoch iba sa az tak casto neotacaju a ja som kdesi citala ze baba si dokaze chalana obzriet jednym pohladom ale chalani ze maju niak inak vyvynuti zmysel ako mi tak sa musia po babe aj obzriet
boze, ved ty mas byt poctena ze sa otaca za tymi babami. Ved aj keby isla ta najsexy zena na svete, tak ty mozes s kludom anglicana byt uplne spokojna, ze on lubi teba. Takze where's the problem?! A navyse keby sa neotocil, tak by som zacal riadne uvazovat ze ci neje gay.
preco sa chlapi obzeraju za peknymi babami?? jednoducho. pretoze su to chlapi...... este som nevidela chlapa ktory by sa neotocil za babou s krasnymi prednostami a xichtom jak modelka a v hlave mozog o velkosti burskeho oriaska...... je to tak skarede to maju tazsie ale to neni nic zle pretoze v zivote maju toho viac........ ked budu niekoho mat - frajera tak budu vediet ze ma rad JU a nie jej nohy alebo vlasy...... no nie??
no su to chlapi ale je to take divne aspon pre mna ked som s niekym vonku a on zrazu povie ze ta casnicka ma sexi zadok alebo daco podobne neviem ako reagovat
je asi normalne ze sa obzru aj za inou... aj ked niektorym babam to dost vadi ale tak nemozte mu zakazat aby sa pozeral... a urcite sa najdu baby ktore sa tak isto obzru za inym chalanom...
no podľa mňa je to normálne ked sa obzrie po inej,pokial mám pocit že ja som pre neho tá doležitá,a inú by nechcel,a mám to štastie že mi tento pocit môj priatel dopraje neustále,...nevadí mi ak sa obzrie,pretože aj ja sa občas obzriem po nejakom týpkovi,ak sa mi zdá zaujímavý,a urobili sme si s toho takú hru,sledujeme ľudí okolo nás,a potom komentujeme ich výzor,a čo sme si na nich všimli,...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Baby, len sa zbytočne s ním zožierate. Nezmení sa. Dôležité je snáď niečo iné, no nie?
Nezabudnite, nech sa pozrie, ale ste to Vy koho v tej chvíly drží za ruku!!