Ľudia PROSÍM, NEPÍŠTE že používate Facebook alebo Birdz (to je jasné, že ho používate, inak by ste to nepísali), vyjadrujte sa IBA O POKECI. ĎAKUJEEEEM!
Neznášam ten nový pokec... Je tak neskutočne pomalý... Veľmi zle to premysleli.. Stačilo len do starého pokecu dať možnosť pridávať komentáre ku fotkám a bolo by to vpohode.. Ten nový pokec mi asi 15 minút otváral mojich 300 rp...Ak ho nahradia starým tak budem chodiť asi len tu alebo sa naučím narábať s FB..:/
cakam na zavedie sluzby najst znameho podla skol,prace... nastenka ma tam moc neirituje a trochu ma stve ze ked si niekto prida fotku alebo ma noveho priatela tak sa mi to objavi v novinkach. To osobne nemusim moc ani tu. Neviem naco mi to je vidiet kto je s kym kamos alebo ze si pridal fotku.. S tymi rp to je fakt ono to este trochu hapruje. Ked sa vypne stary dizajn, tak by tie problemy mali zmiznut. Rp-cky su dizajnovo dost hm, odvazne... Nejake percento uzivatelov nastopro odide s pokecu priamo kvoli novemu dizajnu, ale kriticky to nevidim...
Osobne ma zaujima ci sa podari Azetu dohodnut s hud. agenturami ohladom mp3(sound) albumom.
hm. čo ja viem. prihlasujem sa kvôli azetovému mailu, myslím, že včera mi to napadlo asi po mesiaci. idem za farebnou bodkou, ktorá mi označuje, že mám nové e-maily a potom viem, že je tam niekde vpravo hore odhlásiť sa. asi tak
Ako zahlasovla som za "stary pokec, ked ho zrusia budem pouzivat novy", ale co aj wem.....teda uvidim. ked sa mi bude pacit, tak hej, ale zas ked nie, tak nie a s "pokecom" sa prosdte rozlucim...
na pokec chodim uz iba len odpovedat na RP, som tam asi 5 minut denne, ale pouzivam iba stary, tam sa da pozriet co mam v RP a pripadne odpovedat na to teraz alebo niekedy inokedy, v novom pokeci to nejde
@xhtml@41 najmodernejsi web na slovensku? v akom zmysle?
technologicky? nemam pocit, ze by tam bolo nieco "nad ramec toho co dokaze JQuery" ktore pouziva dost vela slovenskych vyvojarov. Pokec je pekny moderny, ale ze by bol najmodernejsi, to nemyslim.
funkcne? obsahovo? no neviem co take unikatne priniesol Pokec na Slovensko? Mam pocit ze najmodernejsia a najunikatnejsia sluzba, ktoru priniesli je ich "10 rokov stary chat - chatovacie okno". S tym suhlasim, to priniesli na Slovensko a stali sa vzorom, ale odvtedy? Hm...
Skôr žasnem, keďže nový Pokec sa začal robiť minulý rok a cca polroka im trvalo spustiť betu, od bety ubehli 3-4 mesiace a mám pocit, že tam pribudlo iba zaraďovanie miestností do "obľúbených" a nová hlavná stránka. To je môj dojem.
Čakal som nový email, nové sklo, nové všetko... Ako aj na Birdzi všetko dlho trvá, ale keď porovnám počet ľudí, ktorí robia na Birdzi s počtom ľudí v Azete, s počtom programátorov, technikov, dizajnérov a ďalších ľudí, tak trochu nechápem prečo im všetko tak dlho trvá.
@tomas nemyslim presne to slovo technologicky, ale celkovo.. zober si fotoalbumy a ich moznosti - edit, posuvanie, triedenie xy, yx, info, atd, atd, zober si priatelov a tie moznosti, ktore tam mas, miestnosti, videoalbumy, komentovanie, atd, atd.. je to rychle, pekne, prijemne.
zaroven sa da lahko zistit, co bude na pokeci nove, co pribudne, co sa chysta, atd. na slovensku v sucastnosti neexistuje web, ktory by sa pokecu vyrovnal.
skśila som je to úplne na prd.. ...asi sama sa v tom nevyznám v kuse dačo odkliknem a ani neviem čo asi som fakt trafená ...ale zmena je život..hádam sa
Stary pokec je naj podla mna ... Ten novy som ešte neskusala ... ze wraj je to riadna kktina xD Tak to ani skusat nejdem Az zrusia stary pokec .. tak tam chodit asi ani nebudem Staci mi Facebok,Birdz a Icq xD
pokec opet dokazal aka je vetsina ludii co ho robi neschopna. totalne nefunkcne rp, nejde mazat kto pozrel profil, darmo zmazem archiv rp, stale ukazuje co som pisal preedtym(zlvastne ze ukazuje len to co som pisal ja, ale odpovede uz nie ) no je to otras. typicki slovensky vytvor-nic nefunguje nanom poriadne. nastastie kopec ludii uz skor pochopilo aki je pokec na hovno web. (ked pominiem fakt, ze je tam polka debilkou z mesta) pokec je len pre retardovanich ludii dobrim webom. kazdi normalni clovek ma hlboko v ************ pokec,a chodi na ine webi.
Mile rad by som vedel kto tento novy pokec vlastne chcel...a ako sa tak nato pozeram vobec vam nevisiel pretoze je neskutocne pomali a zabugovany tolko k tomu
Najlepsi bol pokec kedysi pred niekolkymi rokmi. Teraz je to uplny otras. Preco to nemohlo ostat v povodnej verzi? Lebo vyvojarom sa to zdalo zastarane? a co. Svoju funkciu to dokonale splnalo. V jednoduchosti je proste krasa. Stary pokec mi fical v poho aj na mobile a teraz mam s tym problemy. Chodim tam stale menej a menej. Aj kvôli osadenstvu, ktoré tam je, ale proste nie na kazdeho mam ICQ takze to tam chodim omrknut kto je onlajn a co nove. Cela navsteva trva max 5. minut. RPcky su fakt ze nezvladnute... niekedy sa to zasekne dizajn toho celeho je cely divny.
Najvacsiu chybu spravili, ked isli robit zmeny a ludi sa ani neopytali ci sa im zmeny pacia alebo ake zlepsenie by uvitali. Presne taketo nieco sa uz stalo na jednom hokejovom komunitnom portali (hockeyarena) kde si proste hlavny clovek icko zmyslel, že on ma nejaku predstavu o buducnosti svojho projektu a nikoho sa nic nepytal. Jednoducho presadil svoj názor hoci sa to mnohym používatelom nepacilo a tak vznikol konkurencny powerplay manager, kde ludia su sucastou procesu a pristup je uplne opacny. Z toho dovodu strasne vela ludi premigrovalo a som si isty ze ak by vznikol konkurent pokecu zalozeny cisto na poziadavkach uzivatelov mal by velku sancu na uspech.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Osobne ma zaujima ci sa podari Azetu dohodnut s hud. agenturami ohladom mp3(sound) albumom.
i
Bohuzial, je to tak. Stary dizajn sa vypne v priebehu par dni.
Bohuzial, je to tak. Stary dizajn sa vypne v priebehu par dni.
@lenuska175 Typický názor 14 ročnej...niečo napíše a nevie to ani schopne odôvodniť...
nebude...
1.Vadia mi tam niektorí ľudia,ktorí ma tam večne otravovali.
2.Snažím sa chodiť na stránky,ktoré mi za niečo stoja,a dajú mi niečo...
3.Nepotrebujem s niekým kecať cez net , kamošov mám aj naživo.
4.Mám Birdz.sk tu trávim väčšinu svojho času pri pc.
5.Veľa krát sa mi tam niekto nabúral,a tým pádom mi to znechutilo celú stránku.
Mne to stačí...
Človeku to len degeneruje mozog...
ináč tam len kukám a celkovo to tak pasívne beriem...
technologicky? nemam pocit, ze by tam bolo nieco "nad ramec toho co dokaze JQuery" ktore pouziva dost vela slovenskych vyvojarov. Pokec je pekny moderny, ale ze by bol najmodernejsi, to nemyslim.
funkcne? obsahovo? no neviem co take unikatne priniesol Pokec na Slovensko? Mam pocit ze najmodernejsia a najunikatnejsia sluzba, ktoru priniesli je ich "10 rokov stary chat - chatovacie okno". S tym suhlasim, to priniesli na Slovensko a stali sa vzorom, ale odvtedy? Hm...
Čakal som nový email, nové sklo, nové všetko... Ako aj na Birdzi všetko dlho trvá, ale keď porovnám počet ľudí, ktorí robia na Birdzi s počtom ľudí v Azete, s počtom programátorov, technikov, dizajnérov a ďalších ľudí, tak trochu nechápem prečo im všetko tak dlho trvá.
zaroven sa da lahko zistit, co bude na pokeci nove, co pribudne, co sa chysta, atd. na slovensku v sucastnosti neexistuje web, ktory by sa pokecu vyrovnal.
naučím
napísal dejf, pred 5 hodinami" tak staraj sa tam..o slovakou..ty velky slovacisko
Najvacsiu chybu spravili, ked isli robit zmeny a ludi sa ani neopytali ci sa im zmeny pacia alebo ake zlepsenie by uvitali. Presne taketo nieco sa uz stalo na jednom hokejovom komunitnom portali (hockeyarena) kde si proste hlavny clovek icko zmyslel, že on ma nejaku predstavu o buducnosti svojho projektu a nikoho sa nic nepytal. Jednoducho presadil svoj názor hoci sa to mnohym používatelom nepacilo a tak vznikol konkurencny powerplay manager, kde ludia su sucastou procesu a pristup je uplne opacny. Z toho dovodu strasne vela ludi premigrovalo a som si isty ze ak by vznikol konkurent pokecu zalozeny cisto na poziadavkach uzivatelov mal by velku sancu na uspech.