Dobrý deň, poslednú menštruáciu som dostala 12.9., dnes je 17.10 a stále sa nedostavila, koncom septembra som dostala silnú nádchu a marodovala som viac ako týždeň, som v strese aj z toho, že mi mešká menštruácia, môže to byť jeden z dôvodov prečo mi mešk
ja toto nepochopim.....co my tu mame vestecku gulu?......je to 50:50.....mozes byt tehotna, ale aj nemusis......neviem, co cakas, ze ti tu ako povieme?
Potrebujes klamnu podporu, ze ti niekto napise ze je mala sanca. Ano zrejme je mala sanca ale stale je tam sanca. Ja si myslim ze tych par dni nie je dovod na obavy...
Ahoj. Tvoj priatel absolutne do teba nemusel ejakulovat a predsa mozes byt tehotna. Totiz male mnozstvo ejakulatu a teda aj spermii sa vylucuje/moze vylucovat aj pocas pohlavneho styku ci masturbacie. Je to koli lubrikacii.
V zivote som nepocul zeby nadcha mala nejaky dopad na neskorsiu menstruaciu ale nehovorim ze nie a urcute vies, ze kazda nadcha, ci liecena alebo neliecena trva tyzden.
Podla mna ti tu nema nikto moznost pomoct a ak si prisla len po pocit istoty, ze ti bude kazdy vraviet, ze niesi tehotna, tak to tvoj problem nevyriesi. :/ Ako radia vsetci nadomnou, kup si test.
uistiť ťa tu nemôže nikto, ale poviem ti, tiež som mala nedávno podobný problém.. bola som chorá, mala som angínu a bola som nachladená, lebo sedím kade tade s holými krížami.. no a mala som to dostať okolo piateho, a krámy došli štrnásteho. Za tých 9 dní čo mi meškali, som bola kôpka stresu a jednou nohou u gynekológa. Ale došli nakoniec Ja si nemyslím, že si tehotná, aj keď pravdepodobnosť tam je vždy. Môže to byť od tej choroby, ďalej stresu, pretože tomu venuješ veľkú pozornosť, aa kadečo možné.. ale ak by ti už meškali dlhšie ako 10 dní, tak si zájdi radšej na gyndu, môžno máš nejaký zápal a s tým tiež nie sú dvakrát srandy.. hlavne nestresuj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A my ti do pice nevidime, tak si kup ten skurveny test.....!
V zivote som nepocul zeby nadcha mala nejaky dopad na neskorsiu menstruaciu ale nehovorim ze nie a urcute vies, ze kazda nadcha, ci liecena alebo neliecena trva tyzden.
Podla mna ti tu nema nikto moznost pomoct a ak si prisla len po pocit istoty, ze ti bude kazdy vraviet, ze niesi tehotna, tak to tvoj problem nevyriesi. :/ Ako radia vsetci nadomnou, kup si test.
Drzim palce.
a mimochodom az po 10 tich dnoch sa zacnu vylucovat hormony tehotenske, takze az po 10 tich dnoch od sexu ma zmysel si robit test