no myslím, že to vyňuchá, ale bohužiaľ nemôže ísť vypovedať, že si je istý, že tam boli drogy a ani policajti nebudú mať žiaden dôkaz, takže možno budú tušiť, že tam niečo bolo, ale ak nič nenájdu, nemôžu z toho vyvodiť žiadne dôsledky.
Nepochopili ste otázku. Nikto sa nepýtal že čo mi môžu (policajti nič, ale škola áno )... Takže otázka je či je to pes schopný vyňuchať... keď všetko vydrhnem a vyperiem!
@800feet ale čo keď to vyčuchá? veď ten pes nemôže povedať, tu sa fajčilo. odkiaľ to asi vezmú. Jedine žeby brechal na závesi, tie skontrolujú, ale keď v nich nič nie je tak čo? Bez dôkazoc nemôžu nič, ani škola! Škola musím maťi tiež dôkaz, aby vyvodila dôsledky
ňufko vyňucha všetko na čo je cvičení ...ale ak tam bude priliš veľka koncentracia a nič nebude take hmotne bude z toho zmäteny ale ak sa policajti dovtipia prečo je ňufko zmäteny tak potom ... (viacero možnosti) pošlu vas na odber krvy napr. ...oni sami nemusia vedieť o čo ide niektore psy dokažu vyňuchať aj prekurzor takže tak
@buffer dobre vedieť. akože idem si vyprať všetko, posteľné prádlo, oblečenie. všetko idem vysavovať, umyť steny, povysávať.. teda zredukovať všetko na minimum. a čo je to prekurzor?
Chcela by som sa spýtáť ...my ideme ako trieda na lyžak a nikdy nejake problemy neboli a teraz boli zavolany fízli na jeden termín a ked sa oni vratia ideme my a ti co isli teraz brali travu a uz boli na odchode a prisli fizli a nikomu nic nenasli ziadnu travu ani nic psy nevynuchali...chcdm sa spytat ako je to mozne kam si ju mam odlozit ak by aj nas chceli nahodou prehladavat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@800feet no ako hovori dsimca podla mna nic nemozu sak tam uz zadna trava neni len si davaj pozor naa tych psov
akurat co ti mozu?
vopred oznámili.
@buffer dobre vedieť. akože idem si vyprať všetko, posteľné prádlo, oblečenie. všetko idem vysavovať, umyť steny, povysávať.. teda zredukovať všetko na minimum. a čo je to prekurzor?
Ale podľa mňa ťa môžu akurát pozdraviť a zavrieť za sebou dvere, pokiaľ ti nenájdu...niečo. Dôkaz sa tomu tuším hovorí