@kobra@2 chodím, samozrejme. Aspoň raz za mesiac. Ten dôvod je, že cvičím jógu... to je na boso... noa v štúdiu bývajú všetci krásni... tak aj ja sa o seba starám
Absolútne nič proti chlapom chodiacim na pedikúru, vlastne sa tomu ani sám nebránim.
Iba si tú otázku položil s priveľkými očakávaniami.
Niečo na spôsob: Páni, vadí vám keď vás partnerka odmieta vydrbať umelým čurákom do zadku, lebo si k tomu nechcete obliecť samodržky a minisukňu?
Ja som nikdy na pedikúre nebol, ale keď tak pozerám na svoje nohy tak možno by som aj mal Asi by mi to nevadilo nejak moc. Ja mám veľmi veľkú toleranciu na "zvláštne veci" a pre toho človeka predpokladám že je to normálne tiež keďže je to jeho práca. Je pravda, že keď človek málo trávi čas s ľuďmi tak berie fyzický kontakt viac intímnejšie a môže to byť preto zvláštne pri rovnakom pohlaví ale to je čiste len o zvyku. Neviem či je toto tvoj prípad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Iba si tú otázku položil s priveľkými očakávaniami.
Niečo na spôsob: Páni, vadí vám keď vás partnerka odmieta vydrbať umelým čurákom do zadku, lebo si k tomu nechcete obliecť samodržky a minisukňu?