Mám problém.Teraz som nasúpila na strednú školu a zapáčil sa mi jeden chlapec.Je celkom sympatický a je EMO.Nikdy som takého chalana nevidela naživo,vždy len z internetu a aj keď nieje boh vie aký fešák je to sympaťák.Ja som si ho najprv velmi nevšímala
Zaujímavé prečo sa dievčatá boja osloviť chalanov - však v tom nie je nič nezdravé Podla mna ho pokokjne oslov - ja by som sa potesil keby ma nejake dievca len tak oslovilo - a preco si ta nevsima ked je s kamosmy? Tazka otazka - asi preto lebo este jeho kamosi nie su vyspeli - ja to poznam - staaci ked sa ozvem k nejakemu dievcatu ked som s kamosmi - a uz zacinaju blbe keci - ako - pretiahni ju, tá je ale nadržaná a iné blbosti - preto si ho radsej odchyť keď bude sám.
a co takto nechat mu odkaz v lavici,alebo len taky listocek mu podstrcit,ze sa chces stretnut osamote tam a tam. Urcite sympatie tam su,takze chlapcovi si tiez sympaticka...proste je nesmely... treba teda trochu iniciativy vziat do svojich ruk...
Hmm... Takze teraz si nastupila do novej skoly, takze to ho vidas AZ 5 dni a aj to si ho prvych par dni ignorovala... No, ja na tvojom mieste by som este trosku pockala. Nech sa na teba este nejakych tych par dni usmieva, zmurka a potom sa uvidi. Mozno sa rozhybe on a bude. Mozno sa nerozhybe, ale bude ti davat taketo znamenia, tak potom sa rozhyb ty. Ale je tu aj tretia moznost... Ze sa nerozhybe. Ale aj ta ma dve take odnoze. Jedna je taka, ze sa na to vykasle prave preto, ze si sa nerozhybala ako prva. V takom pripade je to nejaky blb a ty kasli na neho. Druha moznost tretej moznosti je taka, ze sa mu nepacis a ani si sa mu nepacila, usmieva sa na kazdu a potom sa na tom s kamaratkami dobre bavia, ako su z toho potom tie baby mimo... Tak v tom pripade je to uz jasny blb a uz vobec by ti nestal za to. A ak by si sa aj v takomto pripade o nieco pokusila, potom by ta to iba mrzelo...
Tak to je na dnes vsetko. Dakujem vam za pozornost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
alebo sa nanho raz strasne ocarujuco usmej a zahlad sa nanho brutalne...to zabera a potom, ak sa mu pacis, mozno nakoniec dojde on za tebou
Tak to je na dnes vsetko. Dakujem vam za pozornost.