Mám problém.Teraz som nasúpila na strednú školu a zapáčil sa mi jeden chlapec.Je celkom sympatický a je EMO.Nikdy som takého chalana nevidela naživo,vždy len z internetu a aj keď nieje boh vie aký fešák je to sympaťák.Ja som si ho najprv velmi nevšímala
Vsetci sa usmievali a divali sa na teba?? No toto...ktovie preco. Ak mas vazne 170cm a 43kg, tak mi je jasne z coho sa smiali..Alebo vlastne nie...prepac. Ved z toho by sa nesmiali. To je totiz na zaplakanie!! Sa spametaj!! Ved musis vyzerat ako kostra. No fuj.
rckstar - skor by pri pohlade na nu uz mal ziletku vytahovat najblizsie ked nebudes vediet co od nudy skus sa rezat aj ty mozno si ta tvoj emovyvoleny potom vsimne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» www.birdz.sk/forum/forum.php...
Nahoda,ze ma niekto take iste ICQ cislo aj mail,ty kokooos ina nahodička?!
rckstar - skor by pri pohlade na nu uz mal ziletku vytahovat najblizsie ked nebudes vediet co od nudy skus sa rezat aj ty mozno si ta tvoj emovyvoleny potom vsimne
Ale ako som písal už včera...Možno má tú pridrbanú ofinu,a nevidí ju cez to jedno oko...
Ak sa na teba usmieval a všetci sa na teba pozerali mohlo to znamenať. Aha, aká krava je to, furt po mne kuká akoby videla Mikuláša.
Osloviť ho môžeš a potom budeš vedieť na čom si