Diskotéka oviec LOL, pipenky ako z Booom.sk alebo Pokecu Akože dlho som nechápal pointu, až na konci keď povedali, že sa "nemáte nechať fotografovať v nevhodných situáciach".
Hm nuž je to celkom pekné, to sa nedá povedať že nie. Páči sa mi to, aj keď napr. ten druhý a tretí diel ma vrcholne nebavil. Ale prvý (sexy fotky) a štvrtý (starý úchylný vlk) tie sa mi celkom ľúbili.
Tie ksichty dvoch bačov mi pripomínajú tých dvoch Rakušákov z rozprávky Sissi a Yeti, ešte aj podobne vyzerajú, len obaja boli blbí, nie len ten štíhly.
Len mi vadí na nich, že sa tam tí ľudia strašne maznajú, veď hentak nikto nerozpráva, nemohli by rozprávať príjemným hlasom, a mohli by to robiť menej rozvláčne, napr. keby každý trval o minútu kratšie, bolo by to trochu záživnejšie, takto je to moc dlhé a chvíľami nudné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
O tom, že nemáte veriť všetkému, čo je na internete napísané
Diskotéka oviec LOL, pipenky ako z Booom.sk alebo Pokecu Akože dlho som nechápal pointu, až na konci keď povedali, že sa "nemáte nechať fotografovať v nevhodných situáciach".
O ovci, ktorá si na Pokeci začala písať so starým úchylným vlkom, ktorý jej nabil kredit do mobilu a kúpil drahé tričko, a vylákal ju na rande...
Tie ksichty dvoch bačov mi pripomínajú tých dvoch Rakušákov z rozprávky Sissi a Yeti, ešte aj podobne vyzerajú, len obaja boli blbí, nie len ten štíhly.
Len mi vadí na nich, že sa tam tí ľudia strašne maznajú, veď hentak nikto nerozpráva, nemohli by rozprávať príjemným hlasom, a mohli by to robiť menej rozvláčne, napr. keby každý trval o minútu kratšie, bolo by to trochu záživnejšie, takto je to moc dlhé a chvíľami nudné.
Ale ako nápad sa mi to celkom dosť páči
Ale zaklincovali to titulky a v nich na konci , že Výtvarné návrhy a réžia : Ing. arch. Jaroslav Baran
...tak o ňom to celé je!
Spolupracovali : Martin Baran, Dana Baranová, Jaroslava Baranová
Vedúci výroby : Dana Baranová
Výtvarné návrhy a réžia : Ing. arch. Jaroslav Baran
Hm.. u nas na skole ucil nejaky Baran animaciu - zeby sme mali slavneho ucitela?
a že spolupráca s pokecom, tam by to teda mali povinne púšťať, aj keď pre mnohých je už neskoro
najlepší je ten prízvuk, ešte keby do toho zaplietli aj slová zo stredného slovenska, to by bolo skvelé
Jano, čo sa pýtaš ako takô blbô decko . A čo je novô?
Škoda, že na cieľovú skupinu to nebude mať žiaden efekt.