Nie, nikdy! A tu nie je reč o hrdosti, ponížení, egu, alebo podobne... Proste keď človek nevyužije milión šancí napraviť svoje chyby, a on radšej robí ďalšie, tak tu to končí.
ked sa to pokazilo malo to neaky dovod... keby bol tne dovod nepodstatny tak by to nebola byvala a ked to bol podstatny dovod (iny logicky nieje) tak sa ku nej nema clovke preco vracat... ale srdce je svina a dokaze cloveka dostat to tje inej dimenzie ked nepouziva mozog
To čo napíšem to neplatí len pre bývali vzťah ale pre všetko v živote riadim sa podľa vety: Dva krát do jednej mláky(bahna) nestúpim nikdy v živote raz si to stačí zažiť a už nikdy. A určite nie som ten typ že sa s babou rozídem x krát a furt sa dáme do hromady to práve že neznášam to čo je dnes u veľa vzťahov normálne aspoň čo poznám od známych. Keď koniec tak koniec a nie meniť vyjadrenia jak komu pasuje to ak niekto robí tak normálny určíte nie je.
vzdy to zalezi od toho ci som sa rozisiel ja s nou alebo ona so mnou, kazdpadne asi skor nie.. naco znova pokusat stastie.. a ak sa rozisla ona so mnou kde mam istotu ze sa so mnou znovu nerozijde ? a zrazu ma miluje ?? no vobec.. vacsinou to narobi viac problemov ako osohu taketo "vracanie sa"
Poviem to takto. Podviedla ma odpustil som. Spravila to znova a teraz je vidatá a ja slobdný Veľmi som ju znenávidel. Teraz sa jej snažim robiť zo života peklo. A viete čo? Darí sa. Veď som pol roka strávil u psychologa kôly niekomu kto mi zato ani nestál. A to som preňu robil čo som jej na očiach videl. Niektire ženy su proste kurvy ako sa patrí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov