hmm tak počkaj mam teraz jeden vzťah hmm a ešte je skoro na take no asi hmm ale nikto nepovedal že som sa o to už nepokúšal ale nebol ešte na to čas a skôr ani miesto hmm a kittynka ja som sa pytal či sa vam to pači nie nie či som to skušal
hmm ne k tebe dell hmm sorryy asisi budeš myslieť že som iny ale mampriateľku a radšej počkam kedy mi dovolí sama hmm ešte chytím niečo na palce a potom čo
jednoducho....najprv sa pohras s klitorisom(ak vies kde to je a potom pomaly vsunies prsty partnerke do vaginalneho otvoru.skus najprv jeden ak to pojde dobre pridaj...prstami vo vnutri sa sustred na hornu cast vaginy hned na zaciatku....tam niekde by si mal zachytit ak nejsi uplne tupi...ze je tam niekde bod g a ten potom stimulujes az do partnerkinho orgazmu...aby si zvysil intenzitu jej rozkose jemne ale len velmi jemne jej pritlac podbrusko...uvidis zarucene
neviem ked sa to stalo bola som spita jak delo, cize si velice nepamatam ... ae podla ocitych svedkov som dostala riadny orgac ... hanba na 100 rokov !!! ani vlastny orgac si nepamatat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
nechces si to radsej vyskusat??!
no sak ale ked chces opisat to rovno dojdi a vyskusaj..
hm...jaky verny
..a potom neviem
nevadí veDˇsranda musí byť hmm nejake ina nazory
...neznášam diskusie tohto typu od akože už dospelých chalanov...
17. ja len to že za dva tri možno styri roky budeš mať v sebe ne len prsty ale aj päste...