Ahojte, mám jedného "kamoša" s ktorým sa uz viac ako 5rokov poznáme. V poslednom čase sme sa aj viackrát bozkávali. Kedže ho dobre poznám viem že on to berie ako dobrú zábavu. A raz mi povedal že: "Ked mám príležitosť tak prečo nie..." Aj ja som bola zati
"podla mna by ma podviedol" hovoris sama, tak je to potom jasne - na vztah s takym niekym ani nepomysli. a este ti dam jednu radu - nebozkavaj sa len tak pre zabavu
si ešte mladá a ak ťa baví taký voľný život, tak si užívaj... a ak sa chceš s niekým viazať tak on na to aspoň podľa tvojho opisu nie je vhodný... no ak chceš tak to s ním preber a uvidíš aká bude jeho reakcia
skús sa s ním porozpravať,ale vzhladom na to že v ten istý den bol aj s tvojou kamoskou..hmmm..no neviem..prepaač..ale asi nebude mat zaujem mat s tebou niečo viac ako len kamarati a sem tam zajeby...hmmm.....keby niečo chcel viac myslím že by sa ozval on prvý...ale aj tak ti držim palce....ako to dopadne...
To sa neda takto vediet. Clovek by ho musel komplexne poznat, aby to vedel posudit. Ak to tak mate zauzivane v partii ze hocikto s hocikym len tak for fun no tak budis no..... Ale vzdy je tu riziko, ze sa na niekoho pri tom namotas a potom si v <> lebo odrazu sa objavi ujo Cit a co teraz.
Sama si za to mozes, ze sa s tym takto zahravas. Obcas nieco velmi chceme, a ked to dostaneme zistime ze bez toho nam bolo lepsie.
No diki za rady everybody Ale asi to nechám v <-> Asi chvíľu strávim sama, bez chalanov ktorý by sa pokúšali o niečo, a budem musieť rozmýšlať vôbec o celom mojom živote... Ešte raz Ďakujem za rady.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
no hej to je dobrá zábava kks
Sama si za to mozes, ze sa s tym takto zahravas. Obcas nieco velmi chceme, a ked to dostaneme zistime ze bez toho nam bolo lepsie.