take klasicky ako GOT, AHS, HIMYM, BB a TWD asi ani nejdem spominat
z britskych prve serie skins a misfits, inak su ostatne uz dost dokaslane
z ostatnych su perfektne arrow, prison break, bates motel - ah vera, top herecka, under the dome - tie su take "zahadnejsie"
ak mas nieco do cinenia s pravom a mas rada take tazsie, tak potom scandal, suits, the good wife
ak zase take vulgarnejsie trosku, tak shameless americku verziu a orange is the new black
ak lekarske, tak zase greys anatomy a private practice
z historickych mam rada reign a downton abbey
a take odveci vecicky na zabitie casu su pretty little liars, aj ked to uz zbytocne a hlavne trapne natahuju .. a teen wolf z mtv .. znie to dementne, ja viem, ale je to velmi dobre, ked si odmyslis tie totalne trapne a lacne casti .. a hlavne su tam dobri herci a vela krat polonahi
a este mam rada parenthood - taky rodinny a strasne mily a pozeram aj kardashianky, lebo ma to bavi
a mega vtipny je aj the mindy project
a momentalne si nespomeniem na viac, lebo nemam pri sebe krabicku s mojimi serialmi .. ale ako tak pozeram, tak .. je toho aj dost, comu venujem cas .. VELA casu
Tak potom jednoznačne Hviezdnu bránu, nielen SG-1, ale aj SGA (ak by ťa to nebavilo, čo by som bola veľmi sklamaná, skús SGU, to je úplne inakšie zas
to máš 17 sérií.
Potom Akty X, 9 sérií
A potom proste si zober obsadenie z oboch (často sa prekrýva a hľadaj iné veci, kde hrali
ja teraz pozerávam GoT aaaa som odchovaná na takých tých americký seriáloch zo školského prostredia ako napríklad One Tree Hill (to bola moja srdcovka a hlavne veľmi pekní chlapci tam hrajú a potom Gossip girl...a tiež klasika ako How I met
ku kope som sa tu radsej uz ani nepriznavla
ale ono sa to tak rozhadze do celeho tyzdna, ked kazdy vychadza v iny den .. a nie vsetky su samozrejme naraz v jednom obdobi
tak ja to vsetko pozeram po anglicky max s anglickymi titulkami, tak to je moj argument pred ostatnymi, ze si drzim tu anglinu aj po statniciach mimo kurzov
a tie pravnicke zase, ze hah, to studujem, to musim! pozerat
nepozeram absolutne absolutne telku, takze mi pride o dost lepsie si stiahnut to, co chcem pozerat a hlavne v originali, ako byt nutena pozerat po veceroch uplne uboho napisane burlive vino a trapne pokusy o sitcomy zo slovenskej produkcie
@lenkaska1 ehm... no, nepozerala som to online nie je to vyslovene sitcom. je to ako jeden dlhý film rozdelený na veľa kratších filmov. aj s komediálnymi aj dramatickými prvkami. je to fakt super.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
z britskych prve serie skins a misfits, inak su ostatne uz dost dokaslane
z ostatnych su perfektne arrow, prison break, bates motel - ah vera, top herecka, under the dome - tie su take "zahadnejsie"
ak mas nieco do cinenia s pravom a mas rada take tazsie, tak potom scandal, suits, the good wife
ak zase take vulgarnejsie trosku, tak shameless americku verziu a orange is the new black
ak lekarske, tak zase greys anatomy a private practice
z historickych mam rada reign a downton abbey
a take odveci vecicky na zabitie casu su pretty little liars, aj ked to uz zbytocne a hlavne trapne natahuju .. a teen wolf z mtv .. znie to dementne, ja viem, ale je to velmi dobre, ked si odmyslis tie totalne trapne a lacne casti .. a hlavne su tam dobri herci a vela krat polonahi
a este mam rada parenthood - taky rodinny a strasne mily a pozeram aj kardashianky, lebo ma to bavi
a mega vtipny je aj the mindy project
a momentalne si nespomeniem na viac, lebo nemam pri sebe krabicku s mojimi serialmi .. ale ako tak pozeram, tak .. je toho aj dost, comu venujem cas .. VELA casu
to máš 17 sérií.
Potom Akty X, 9 sérií
A potom proste si zober obsadenie z oboch (často sa prekrýva a hľadaj iné veci, kde hrali
Big Bang Theory
Two and half men
z Britskych jednoznacne Mr. Bean
Dr. House
ešte devious maids , grimm, hannibal, orphan black, blacklist.
gossip girl, greek
haha, akurat stahujem DM je to dobre?
OB mam tiez uz nastahovane, len cakam koniec skuskoveho, nech mozem zacat
Twin Peaks
Black books boli spomenuté? (skrz YT)
Misfits tiež
bohužiaľ to má len jednu sériu, lebo Amíci sú kkci a zakázali ten seriál.
ku kope som sa tu radsej uz ani nepriznavla
ale ono sa to tak rozhadze do celeho tyzdna, ked kazdy vychadza v iny den .. a nie vsetky su samozrejme naraz v jednom obdobi
tak ja to vsetko pozeram po anglicky max s anglickymi titulkami, tak to je moj argument pred ostatnymi, ze si drzim tu anglinu aj po statniciach mimo kurzov
a tie pravnicke zase, ze hah, to studujem, to musim! pozerat
nepozeram absolutne absolutne telku, takze mi pride o dost lepsie si stiahnut to, co chcem pozerat a hlavne v originali, ako byt nutena pozerat po veceroch uplne uboho napisane burlive vino a trapne pokusy o sitcomy zo slovenskej produkcie
...