z minuloročných som videla vlastne iba Počiatok, Kick-Ass, neviemkoľký Twilight (holt, masochizmus) + nejaké horory a dokumenty; takže nemám z čoho vyberať.
naj film roka 2010 je podla mna Shutter Island.. vyborne sa to v tom kine pozeralo.. Inception sa mi pacil, ale nejako ma neprinutil pozriet si ho este raz..
nevidel som Black Swan co je film z roku 2010, ale ku nam sa dostane az dakedy na jar..
@sasi2680 urazil by som svoje filmove chute, keby som film s takym hodnotenim a skvelym trailerom stiahol v camrip a pozeral na PC... ja si pockam pekne na kino
ja som videla teraz viac filmov než posledné dva roky, ale aj tak neviem tak porovnať z toho roku, lebo to boli väčšinou staršie... a preto za naj film považujem Sunshine, fakticky jediný film, čo som musela pozrieť dvakrát za týždeň, a potom ešte raz, celkom ma opantala atmosféra, scény, zdá sa mi v mojom svete dokonalým... z toho roku asi Pevné puto a Inception
tak ja som videla kopec filmov, ale žeby mi nejaký utkvel v pamäti za rok 2010. zvyčjane sú to filmy natočené v 2009 ktoré prestúpili dabované až na 2010. inak neviem. Ale asi tak Počiatok. sakra ja neviem kedy tie filmy vyšli
no, vyzerá to snáď dokonca tak, že som žiadny nevidel.. mám osobný pocit, že mám ešte čo doháňať v starších filmoch, v minulom roku som neobjavil nič, čo by vyzeralo nejako mimoriadne pozerateľne
Ani ja som nevidela žiadny z filmov, ktoré sa tu spomínajú, a ak je Harry Potter 7 z roku 2010, čo predpokladám, že je, keďže je to teraz v kinách, tak to bolo asi jediné dobré, čo som z roku 2010 videla
najvacsi prepadak je podla mna Scott Pilgrim vs. cely svet.. tak trapne som sa v kine este necitil, ako pri pozerani tych bitiek.. mimo toho celkom fajn..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Animovaný - asi Arthur a Minimojovia , ak sa to ráta ako animované
Dráma - The butterfly effect
Komédia - tiež veľmi nepozerám..
a ani romantické
a sklamanie.. neviem
..kvak..
Animovany: Toy Story 3
Drama: Mr. Nobody
@sasi2680 butterfly effect je uz starsi film nie??
animovany : ako si vycvicit draka
akcny : expendables
romanticky : lov na exmanzelku
Komédia-Záložný plán
Dráma- Nezabudni na mňa
Romantický-Listy pre Júliu
Animovaný: Toy Story 3
Dráma: ?
Komédia: ?
Romantický: ?
nepamätám si všetky filmy z minulého roku
DRAMA: Biela stuha
Animovaný: Drawn Together Movie - The Movie, Ponyo
Dráma: Shutter Island, King of Thorn
Komédia: The Kids are all right
Romantický: Eyes Wide Open
Sklamanie: Resident Evil 3, ale tak, dalo sa to čakať
a aj keby vyšla štvorka, tak by som to pozrel
nemôžem si pomôcť, ale zbožnujem filmy točené podľa hier
A najväčší shit: Avatar
nevidel som Black Swan co je film z roku 2010, ale ku nam sa dostane az dakedy na jar..
Animovaný: Toy story 3
Dráma: Black swan, (HP 7 ak to tu možno vôbec zaradiť)
Komédia: nič
Romantický: nič
Sklamanie: Alica v krajine zázrakov
A malá Agnes
Animovaný: Na vlásku !!!! Rozkošné! ♥
Dráma: Toho roku som nebola na drámu :/
Komédia: hmmmmmmm, prvé ma napadlo The Proposal, tak dám to.
Romantický: novodobé romantické nestoja za nič.
Ale ten koník ♥_♥
hej, ten bol fajn... a ešte sa mi celkovo dosť ľúbilo, ako ho tam hneď na začiatku zneškodnila
@popolcek Holmes je ešte z 2009
Komédia asi Scott Pilgrim vs. the World
Romantický : Predators V ich predátorských očičkách a hmyzoplazích papuľkách bolo toooľko nevypovedaných citov (btw, it still sucks)
A to sú asi všetky tohtoročné filmy čo moje barbarské ja vlastne videlo (ešte pár crappy animákov a nový Resident o ktorom sa tvárim že neexistuje)
tak ja som videla kopec filmov, ale žeby mi nejaký utkvel v pamäti za rok 2010. zvyčjane sú to filmy natočené v 2009 ktoré prestúpili dabované až na 2010. inak neviem. Ale asi tak Počiatok. sakra ja neviem kedy tie filmy vyšli
Vnuknutie
Iron man 2
a tá Hadica v krajine postrekov
Animovaný - Toy Story 3
Dráma - Nočný let
Komédia - Klik
romantické nepozerám