Nezarastám moc, len také seno Ale keď to oholím, tak mám vyrážky červené a podraždené pupná... Holím sa jednorázovou ziletkou čo má tato a dávam si penu na holenie... Čo mám robiť proti tomu podráždeniu? Kúpiť si niečo lepšie? Nie jednorázové?? A aj ne
Skús gél ten je lepší ako pena, hoľ sa v smere rastu fúzov, pred holením si opláchni tvár teplou vodou to ti uvoľní póry a chĺpky zmäknú, Pri holení sa nikde neponáhľaj...skús sa holiť častejšie, každý 2-3 deň a postupne si pokožka na holenie zvykne ( a aj ty ). Osobitnú starostlivosť venuj krku a vždy ho hoľ výlučne v smere rastu chĺpkov...po holení si tvár opláchni ľadovou vodou, ktorá uzavrie póry a nakoniec jemne osuš nanes jemne vodu po holení ( najlepšie z radov nivea) no a zbohom červené bodky... a ešte som zabudol, ostatné komentáre ignoruj, neviem čo si kto kompenzuje s tým úbohým ironickým štýlom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A ukľudnujúci balzam po holení.
Alebo: sa nehoľ
2. poriadnu ziletku alebo strojcek (pouzivam fusion a som spokojny)
3. kvalitnu kozmetiku po holeni napr. nivea for men sensitive