kamarát to podrvil a šňupal... Chvílu mu bolo fajn a potom ho ťahalo na spánok a potom mu prišlo fajne zle..z orechov stavy mať nebudeš.. ak už chceš halucinácie prírodnou cestou odporúčam hubičky...
@10 oooo akamudra. Muskat. orech nieje halucinogen,a letusim stimulant, zato,zetvoj kamarat jekokot a nevie nic o aplikacii, nie su nanicorechy
@0 Mas 14 rokov (asi) pockaj si prosimeste par rokovkymdojdesk ymto veciam Nejdeovek, ale ked sa potrebujes pytat takto davkovanie, znamenato, ze nemasziadneskusenosti, nic, fakt nezasierajsi este hlavu btw. daj sitak do jedneho orechu na zaciatok
s orechom naozaj nemam skusenosti preto sa pytam....hladala som na nete a nasla som iba jeden recept. tam pisali jeden a pol balicka mletych orechov pre jedneho, cize to je 27 gramov a niektori pisu ze jeden alebo dva orechy a to je podstatne menej ako 27 gramov.....
@Lenca333 keď to chceš vyskúšať, kúp si drvený a šňupni asi tak za polievkovú lyžičku...je to humus a ani stav neni bohvie aký...radšej skús havajskú ružu
no to treba najskôr fyzykálno - chemicky upraviť ak chceš mať z toho stavy, je to jednoduché, pomôžeš si obyčajným kuchynským náradím, ale prihliadnuc k tomu čo čítam, ti to radšej nenapíšem...
@Bunniska (LOL) (Páni, sa to tu nejak rozpúdilo od jednej nevinnej témy.. skoro nevinnej)
Aj tie sa myslis pouzivaju na mocopudne problemy? Ja som myslela, ze len.... A naviac, pampersky s oblacikmi a slnieckami a kvetinkami chces ODMIETNUT? Uf, uf...
@Bunniska Nie su... A co Detail... A akoto, ze nie su so zvieratkami ?? Tak vies co, ja kupim obycajne a zvieratka Ti tam nakreslim . Ked uz mam na to tie skoly...
si to uvar asi tak hodinu v mensom mnozstve vody, preced si to lebo inak ti bude zle, prekry si to akoukolvek prichutou alebo cim chces, zapchaj nos a vypi.. stavy nebudu bohvieake ale ak chces, tak teda skus...
daj 10-20g t.j. jedna polievkova lyžica potom daj do vody a cca hodinu var , potom to vipi ALE NE VELA!!!!!!!!!(je jedno ci teple abo studene-podla teba) ale musis dat po jedle lebo to je tazke , ucinky su po 3-4 hod. a trvaju 8-12 hod , potom sa vyspy a bude ok , ale mozes to aj snupnut abo rovno zlhnut ale to 1. je najspolahlivejsie!!!!!
Ja som ho skusal v nemecku som kupil Sklenu flasticku za 5 e (znackovy)
Potrel som dva orechy do jogurtu ...(ovocny) po cca 30 az 45 min to doslo ... Stavy boli fasa, si pamatam , ze som nerozumel nic lebo som dajak nevnimal barz realny svet len ten autisticky moj Bavilo asi od 20.00 do 21:00 druheho dna potom som zaspal a vastal az o den aj pol Viel Gluck Leute auf viedersehen
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
kde na to tie 14 rocne chodia?
aj minule si tu chcela daka privodit dake stavy
daj si bioparox. orálne. a tie orechy si môžeš strčiť do nosných dierok.
v takom stave...
@0 Mas 14 rokov (asi) pockaj si prosimeste par rokovkymdojdesk ymto veciam Nejdeovek, ale ked sa potrebujes pytat takto davkovanie, znamenato, ze nemasziadneskusenosti, nic, fakt nezasierajsi este hlavu btw. daj sitak do jedneho orechu na zaciatok
to kdo ti povedal ze su z toto stavy?:o
@Pinkprincess techo je legenda
Aj tie sa myslis pouzivaju na mocopudne problemy? Ja som myslela, ze len.... A naviac, pampersky s oblacikmi a slnieckami a kvetinkami chces ODMIETNUT? Uf, uf...
Potrel som dva orechy do jogurtu ...(ovocny) po cca 30 az 45 min to doslo ... Stavy boli fasa, si pamatam , ze som nerozumel nic lebo som dajak nevnimal barz realny svet len ten autisticky moj Bavilo asi od 20.00 do 21:00 druheho dna potom som zaspal a vastal az o den aj pol Viel Gluck Leute auf viedersehen