na marihuane a byť závislý? to je podľa mňa strašná blbosť...beriem ju štyri roky...a za tie štyri roky som nepocítil že ju potrrebujem,,teraz som ju nemal týždeň a to ju beriem denne.
Náš láma patril k prvej generácii hippies a viedol dosť divoký život, s drogami mal mnoho skúseností. V čase keď ešte nebol buddhistom ich istú dobu považoval za metódu rozvoja postupom času však zistil že tadiaľ cesta nevedie. Drogy len pridávajú do mysle ďalšie obrázky, cieľom je však rozpoznanie podstaty mysle a to sa cez drogy nedá.
pocujte mam otasku hulim us rok 2 x do tizdna a nwm preco ale ked si dam poriadneho praska alebo stiahnem pieste alebo finske tak ma zadusi a nic stoho ??? zadne stavi ??? nechapem a slabotov ganje to neni seci ostatni su stoho v pici dal som si 5 fenanov a nic pls poratte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
podla fb? "Čo máte v tom kufri?" "Ako to mám vedieť?" "Jaj, pán je zo Slovenska.." xD.
a myslíš, že ľudí ohlupuje prílišná konzumácia?
Ja len preto aby som vedela čoho sa táto diskusia týka...